Vaihdoin Pirkat ja creme bonjourit Philadelphiaan
Täällä on ollut montakin kertaa puhetta creme bonjour tuorejuustosta, kuinka pahaa se on nykyään ja silti ihmiset ostaa sitä? Nyt huomasin että pirkkakin lähti säästö eurot mielessään muuttamaan reseptin ja se tehdään rahka pohjaisena. En voi ymmärtää..
Kävin kaupassa lukemassa tuoteselosteet ja näyttäisi olevan aika siirtyä Philadelphiaan tai hädässä valioon. Philadelphia maistuu sille miltä tuorejuuston pitääkin maistua, on maito ja kerma pääosissa. Valio maistuu nykyään erilaiselle, en tiedä missä on muutettu ja mitä mutta on kovin lötköä. En minä halua sellaista laittaa pöytään kun hetken päästä on kuin juoksettunutta kuravelliä!
Eikö noita vegaaneja varten voi tehdä ihan omat tuotteet, miksi koko valtakunnan täytyy kärsiä huonoista tuotteista jotka ei pysy kakuissa edes läjässä?
Kommentit (3)
Creme bonjour on tosiaan ihan pilalla. Harmi, ennen käytin paljonkin, nyt koostumus on ihan toisenlainen. Ensin kurjat lopettivat katkarapu bonjourin ja nyt kaikki yhtä pahoja.
En minäkään kauppaa mielellään tee Nestlén tai maraboun tai mitä näitä nyt onkaan, mutta ihan kaikkea en kauppareissun kiireessä yksinkertaisesti jaksa miettiä. Philadelphia maistuu hyvältä, ei miltään härskiintyneektä rasvalta.
Philadelphia on boikotissa, koska firma tekee kauppaa Venäjällä.