Mihin kaikkeen pestoa voisi käyttää?
Pakko tunnustaa, että söin juhannuksena elämäni ensimmäisen kerran pestoa, broileria oli pestolla täytetty ja ihastuin kyllä makuun suuresti. Olisiko täällä jollain hyviä reseptejä? Löytyyhän niitä tuolta googlaamallakin, mutta täältä saa aina hyviä vinkkejä.
Kommentit (7)
Mun normaalipikaruoka on ruismakaronia peston kanssa. Parempaa siitä tulee kun paistaa sipulia ja valkosipulia ja heittää peston siihen lämpenemään ja lisää vähän tomaattia.
Toinen suosikki on iltapalaksi ruisleivän pala mihin ohuesti pestoa ja päälle raejuustoa (+ mustapippuria ja tomaattia).
Pirkan pestot maistuu mulle parhaiten, sekä punainen että vihreä.
ihan vaan sellaisenaan pastan kanssa.
Purkkipesto lohen tai kanan kuorrutteeksi uuniin.
myös pesto+aurajuusto+uunilohi toimii!
kun on tuo lounas vielä syömättä :) Alkaa vaan näitä hurahduksen kohteita olla jo, kun mozzarella, cheddar, aurajuusto, tsatsiki ovat jo "käy kaikkien kanssa" -listalla :)
Esim. patongista: väliin salaattia, paistettua broilerinfileetä, mozzarellaa ja pestoa tai aurinkokuivattuja tomaatteja (suosittelen maistamaan niitäkin jos et ole vielä kokeillut). Nam!
Täytteiksi esim. kanaa/parmankinkkua , fetaa/mozzarellaa ja pestoa
Monesti syön vain palkkää pastaa peston kanssa. Tai sitten sitä voi laittaa voileivän päälle vaikkapa mozzarellan kanssa. Pestolasagneakin olen joskus tehnyt. Tässä esimerkkejä...