mistä näkee puuron rasvaprosentin
jos litraan vettä lisää 1,5 dl ryynejä ja 2 dl marjasosetta sekä 2 dl kuohukermaa?
Kommentit (7)
Jos olet käynyt peruskoulun loppuun Suomessa, osaat varmasti laskea noin yksinkertaisen laskun. Jos et osaa, hanki itsellesi edunvalvoja.
Tuostahan tulee velliä eikä puuroa, jos on litra vettä, 2 dl kuohukermaa ja vain 1,5dl ryynejä. Eli 1200 dl nestettä (+ toki se marjasose) vs 1,5dl ryynejä
Syötä johonkin ruokapäiväkirjaäppiin ainekset. Kertoo sulle paljonko rasvaa siinä on grammoissa ja jaat sitten valmiin rasvan määrän tällä painolla. Tai lasket itse aineksista rasvan määrän, varmasti nopeampi jos et käytä mitään laskureita muuten.
Vierailija kirjoitti:
Tuostahan tulee velliä eikä puuroa, jos on litra vettä, 2 dl kuohukermaa ja vain 1,5dl ryynejä. Eli 1200 dl nestettä (+ toki se marjasose) vs 1,5dl ryynejä
Ihan se on vispipuuron perusohje, mutta saattoi olla että vettä tulisi olla vähempi suhteessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuostahan tulee velliä eikä puuroa, jos on litra vettä, 2 dl kuohukermaa ja vain 1,5dl ryynejä. Eli 1200 dl nestettä (+ toki se marjasose) vs 1,5dl ryynejä
Ihan se on vispipuuron perusohje, mutta saattoi olla että vettä tulisi olla vähempi suhteessa.
Aa siis mannasuurimoita eikä ryynejä. Olisit heti sanonut.
No marjapuuroon ei kuulu kuohukerma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuostahan tulee velliä eikä puuroa, jos on litra vettä, 2 dl kuohukermaa ja vain 1,5dl ryynejä. Eli 1200 dl nestettä (+ toki se marjasose) vs 1,5dl ryynejä
Ihan se on vispipuuron perusohje, mutta saattoi olla että vettä tulisi olla vähempi suhteessa.
Aa siis mannasuurimoita eikä ryynejä. Olisit heti sanonut.
No marjapuuroon ei kuulu kuohukerma.
Tähän herkkuun kuuluu, jäähtyneenä blenderiin ja annetaan käydä kunnes vaahtoutuu.
Kysy googlelta. Miksi ihmeessä laitat kuohukermaa puuroon? Sehän lähes pelkkä rasvaa.