Voiko omenaviinietikan sijaan laittaa omenasiiderietikkaa kun tekee majoneesia?
Haluan tehdä itse majoneesia. Muut aineet löytyvät mutta omenaviinietikan sijaan löytyy omenasiiderietikkaa. Käykö se?
Kommentit (6)
Ei voi jos siitä sinun etikastasi ei ole otettu sitä hiilihappoa pois (se joka kuplii siinä). Muuten voit yrittää. Tiedä sitten minkä makuista tulee.
Voi laittaa. Mä laitoin kerran balsamikoetikkaa ja kerran sitruunaa. Eri makuisiahan noista tulee, mut ihan hyviä
Ei missään nimessä. Omenahappo reagoi lipidien kanssa ja seos voi räjähtää!
Vierailija kirjoitti:
Ei voi jos siitä sinun etikastasi ei ole otettu sitä hiilihappoa pois (se joka kuplii siinä). Muuten voit yrittää. Tiedä sitten minkä makuista tulee.
Eihän omenasiiderietikassa mitään kuplia ole.
Chardonnay käy myös majoneesiin. Valmistan itse majoneesin chardonnaylla.
Kai sitä voi, etikka kun etikka? Se etikan happohan se on se olennainen siinä.