Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko omenaviinietikan sijaan laittaa omenasiiderietikkaa kun tekee majoneesia?

Vierailija
21.03.2025 |

Haluan tehdä itse majoneesia. Muut aineet löytyvät mutta omenaviinietikan sijaan löytyy omenasiiderietikkaa. Käykö se?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai sitä voi, etikka kun etikka? Se etikan happohan se on se olennainen siinä.

Vierailija
2/6 |
21.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi jos siitä sinun etikastasi ei ole otettu sitä hiilihappoa pois (se joka kuplii siinä). Muuten voit yrittää. Tiedä sitten minkä makuista tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi laittaa. Mä laitoin kerran balsamikoetikkaa ja kerran sitruunaa. Eri makuisiahan noista tulee, mut ihan hyviä

Vierailija
4/6 |
21.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei missään nimessä. Omenahappo reagoi lipidien kanssa ja seos voi räjähtää!

Vierailija
5/6 |
21.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei voi jos siitä sinun etikastasi ei ole otettu sitä hiilihappoa pois (se joka kuplii siinä). Muuten voit yrittää. Tiedä sitten minkä makuista tulee.

Eihän omenasiiderietikassa mitään kuplia ole.

Vierailija
6/6 |
21.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chardonnay käy myös majoneesiin. Valmistan itse majoneesin chardonnaylla. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme yksi