Onko patongin valmistaminen vaikeaa kotona?
Kommentit (12)
Tarviiko hiivaa? Suolaa varmaan vähän joukkoon.
No ei se vaikeaa ole jos tietää miten kostea taikina se pitää olla. Liian jämäkällä taikinalla ei tule hyvää. Pitää olla ilmava sisältä.
Pitäisi kai olla sellainen kaareva ritilä uunissa, että paistuu oikeanlaiseksi.
Vierailija kirjoitti:
Pitäisi kai olla sellainen kaareva ritilä uunissa, että paistuu oikeanlaiseksi.
Joo, kaupan paistopisteessä olen tällaisia "aaltopeltejä" nähnyt, mutta en koskaan myytävänä missään.
Vierailija kirjoitti:
No ei se vaikeaa ole jos tietää miten kostea taikina se pitää olla. Liian jämäkällä taikinalla ei tule hyvää. Pitää olla ilmava sisältä.
En myöskään luottaisi suomalaisiin jauhoihin.
Juustoa loppuvaiheessa. Mausteita.
On helppoa. Seuraat vain ohjetta tarkasti.
Olen leiponut patonkeja vuosikymmeniä enkä ole aaltopeltiä siihen tarvinnut. Helppo ja nopea juttu patongin leipominen. Katsot reseptin netistä, siellä niitä on.
Ei ole vaikeaa. Sama taikina kuin sämpylöissä mutta lisää öljyä eikä voita.
Meneekö kuivahiiva vanhaksi? Tuolla on jotain 5 vuotta vanhaa kuivahiivaa kaapissa.
Venhanjauhoja tarvitaan ainakin.