Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saatte kanankoivista meheviä?

Vierailija
13.02.2025 |

Mulla jää se liha aina vähän sitkeäksi ja kovaksi.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen pitää kypsyä kypsäksi saakka. Uuni 175 asteeseen ja lihan on kypsää vasta kun haarukka menee helposti lihan läpi. Töki sitä lihaa siis haarukalla ja ota uunista pois vasta kypsänä 

Vierailija
2/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistopussissa minä ne aikoinaan tein. Oikein mehukkaita olivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sen pitää kypsyä kypsäksi saakka. Uuni 175 asteeseen ja lihan on kypsää vasta kun haarukka menee helposti lihan läpi. Töki sitä lihaa siis haarukalla ja ota uunista pois vasta kypsänä 

Mutta eikö tuolloin käy niin  että mehevyys haihtuu ja kanasta tulee (hyvin) kuivaa

 

Vierailija
4/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistopussissa 125 asteessa kolme tuntia.

Vierailija
5/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

LIhalämpömittari kannattaa tökätä lihaseen kohtaan.

Myös tarpeeksi pitkään ikäänkuin ylipaistamisella  esim tunnin voi saada todella pehmeitä kananpaloja. Sulavat suussa.

Vierailija
6/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Crockpotissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kosteutusta. Siten että otetaan huomioon valmistustapa. Ettei yhtäkkiä kiehu ja kupli siellä hulluna, valu yli.

Vierailija
8/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sen pitää kypsyä kypsäksi saakka. Uuni 175 asteeseen ja lihan on kypsää vasta kun haarukka menee helposti lihan läpi. Töki sitä lihaa siis haarukalla ja ota uunista pois vasta kypsänä 

Mutta eikö tuolloin käy niin  että mehevyys haihtuu ja kanasta tulee (hyvin) kuivaa

 

Koipireider eivät kuivu, koska nahka on päällä. Meillä paistetaan tuossa 175 asteessa puolitoista tuntia, otetaan virta pois ja annetaan olla jälkilämmössä vähintään puoli tuntia. Ne ovat silloin oikealla tavalla kypsiä, kun koipi lähtee reidestä irti kevyesti nykäisemällä eli luu tippuu lähes itsekseen. Meillä tehdään ne myös niin, että sille pellille ei tule mitään muuta, normaalikokoiselle pellille mahtuu kaksi pakettia eli kuusi kappaletta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistopussissa 190 asteessa 1 tunti.  Ovat meheviä!

Vierailija
10/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistopussi ja tarpeeksi pitkään uunissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kostuta ne kanankintut pinppimehulla. Kyllä maistuilee miehille varsinkin . 

Vierailija
12/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan valmiiksi paistetun kanan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yön yli aromipesässä,,,, ai että kun on mehukkaita!

Vierailija
14/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ungefär med vilken metod som helst.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
13.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistan ensin pannussa ja annan hautua kypsäksi matalalla lämmöllä kastikkeessa joko uunissa tai siinä samassa pannussa.

Koipea on kokemukseni mukaan vaikea saada kuivaksi toisin kuin rintaa. Kyllä se edellyttää ihan selkeää ylikypsentämistä ja liian kovaa lämpöä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan yhdeksän