Miksi Suomessa ei osata tehdä edes kunnollista maustamatonta jogurttia?
Kommentit (17)
Tilaa Temusta, sieltä ne muutkin tuotteet ostetaan nykyään ja halvalla.
Vierailija kirjoitti:
Tilaa Temusta, sieltä ne muutkin tuotteet ostetaan nykyään ja halvalla.
Ihan s-kaupasta ostan virolaista.
Ap
Osta jogurttikone ja tee itse. Saat ihan sellaista kun osaat tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Osta jogurttikone ja tee itse. Saat ihan sellaista kun osaat tehdä.
Kannattaa katsoa ensin mikron toiminnot.
- mikrossa tekevä
Itse käytän turkkilaista jogurttia, maustamattomat jogurtit tosiaan liian veteliä.
Mä kätän Lidlin 2% kreikkalaista. On hyvää ja iso pönikkä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Osta jogurttikone ja tee itse. Saat ihan sellaista kun osaat tehdä.
Kannattaa katsoa ensin mikron toiminnot.
- mikrossa tekevä
Jos on liian löysää laittaa jogurttipurkin mikroon, niin eipä ole enää.
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän turkkilaista jogurttia, maustamattomat jogurtit tosiaan liian veteliä.
Kreikkalainen on parempaa. https://www.s-kaupat.fi/tuote/rainbow-kreikkalaistyyppinen-jogurtti-10-…
Mutta tuossa ei ole kotimaisia raaka-aineita ilmeisesti? Siihen vähän sokeria ja hiven hilloa sekaan jossa siemeniä.
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän turkkilaista jogurttia, maustamattomat jogurtit tosiaan liian veteliä.
Tämä. Turkkilaista ja kreikkalaista jogurttia. Et koskaan enää osta niitä liruja.
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän turkkilaista jogurttia, maustamattomat jogurtit tosiaan liian veteliä.
Eikö turkkilainen jogurtti ole maustamatonta?
Kreikkalainen, turkkilainen, bulgarian jukurtti - onhan noita paksuja vaikka kuinka paljon ja ihan Suomessa valmistettuna.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän turkkilaista jogurttia, maustamattomat jogurtit tosiaan liian veteliä.
Kreikkalainen on parempaa. https://www.s-kaupat.fi/tuote/rainbow-kreikkalaistyyppinen-jogurtti-10-…
Mutta tuossa ei ole kotimaisia raaka-aineita ilmeisesti? Siihen vähän sokeria ja hiven hilloa sekaan jossa siemeniä.
Proteiinia 3,6 g/100 g. Ei jatkoon.
Ihmettelen ihan samaa. Esim Ranskassa maustamattomat jogurtit ovat ihanan makuisia, pehmeitä vaikka ovat vähärasvaisia. Suomalaiset vastineet on kamalan makuisia. Lidlin kreikkalainen ja turkkilainen ovat hyviä, mutta joskus kaipaisin vähärasvaisia vaihtoehtoja.
Pitäisikö merkitä purkkiin lisätyn (jatketun) veden prosentuaalinen osuus jugurtissa?
Saa Lidlistä myös 10% maustamatonta kreikkaista jogurttia, ei ole lirua kuten 2%, mutta ei sentään lähes lohkeavaa kuten Lidlin turkkilainen. Sitten maustat oman mielen mukaan ( hunaja/mustikka/mansikka jne).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän turkkilaista jogurttia, maustamattomat jogurtit tosiaan liian veteliä.
Kreikkalainen on parempaa. https://www.s-kaupat.fi/tuote/rainbow-kreikkalaistyyppinen-jogurtti-10-…
Mutta tuossa ei ole kotimaisia raaka-aineita ilmeisesti? Siihen vähän sokeria ja hiven hilloa sekaan jossa siemeniä.
Proteiinia 3,6 g/100 g. Ei jatkoon.
Onko sinulla joku vakava sairaus kun tarvitset lisäproteiinia ?
Voisiko sitä käyttää granolaan?