Gluteeniton kauraton mysli
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Tee itse.
Ohje?
Selasin lähikaupan valikoiman läpi, ei löytynyt. Saisiko jostain tilaamalla?
Osta maissihiutaleita, tattarihiutaleita ja hirssihiutaleita, lisää rusinoita ja pähkinöitä. Purkita. Voila! Gluteiiniton ja kauraton mysli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee itse.
Ohje?
Kvg
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee itse.
Ohje?
Sotket hiutaleita ja rusinoita yms keskenään, tarvitsetko muka ohjeen tuollaiseenkin? Mihin on kadonnut ihmisten normaali aivojen käyttö eli perusajattelu?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee itse.
Ohje?
Sotket hiutaleita ja rusinoita yms keskenään, tarvitsetko muka ohjeen tuollaiseenkin? Mihin on kadonnut ihmisten normaali aivojen käyttö eli perusajattelu?
Voiko hiutaleita syödä kypsentämättä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee itse.
Ohje?
Sotket hiutaleita ja rusinoita yms keskenään, tarvitsetko muka ohjeen tuollaiseenkin? Mihin on kadonnut ihmisten normaali aivojen käyttö eli perusajattelu?
Anteeksi, olen sitten tyhmä.:( Olisi kiva löytää kaupasta jotain valmista...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee itse.
Ohje?
Sotket hiutaleita ja rusinoita yms keskenään, tarvitsetko muka ohjeen tuollaiseenkin? Mihin on kadonnut ihmisten normaali aivojen käyttö eli perusajattelu?
Voiko hiutaleita syödä kypsentämättä?
Voi auta varjele sentään. Etkö ole ikinä kuullutkaan tuorepuurosta tai penkkivellistä?
Granolan ainesosat paahdetaan eli hiutaleita ei kannata syödä raakana. Tuorepuurossa hiutaleet kypsyvät ja turpoavat jugurtissa tai mitä nestettä siihen nyt laittaakaan. Granolan ohjeita löytää helposti ihan vaan googlettamalla.
Vierailija kirjoitti:
Granolan ainesosat paahdetaan eli hiutaleita ei kannata syödä raakana. Tuorepuurossa hiutaleet kypsyvät ja turpoavat jugurtissa tai mitä nestettä siihen nyt laittaakaan. Granolan ohjeita löytää helposti ihan vaan googlettamalla.
Hiutaleet eivät sen kummemmin kypsy tuorepuurossa, vettyvät ja turpoavat kylläkin. Pitäisiköhän sinun käydä koulun perusaste uudelleen? Ja kyllä, viljojen hiutaleita voi ja saa syödä sellaisenaankin. Kauraa voi syödä jopa pellosta suoraan, eli irrottaa jyvät itse kasvista, työntää suuhunsa ja pureskella sekä niellä. Entisaikojen maatalouksien lasten jokakeseäinen hupi tuo on ollut.
Vierailija kirjoitti:
Granolan ainesosat paahdetaan eli hiutaleita ei kannata syödä raakana. Tuorepuurossa hiutaleet kypsyvät ja turpoavat jugurtissa tai mitä nestettä siihen nyt laittaakaan. Granolan ohjeita löytää helposti ihan vaan googlettamalla.
Myslin ainesosat vain sekoitetaan, ei paahdeta eikä paisteta. Sitä voidaan ripotella jogurtin päälle, eli täysin raakatavarana se naamaan pistellään.
Urtekramin gluteenittomassa hedelmämyslissä ei ole kauraa. Saa sekä S-että K-ketjuista.
Sisältää: Täysjyvämaissihiutale*, maissihiutale* (auringonkukkalesitiini), rusina* ( (pintakäsitelty auringonkukkaöljyllä*), taatelikuutio* (pyöritelty riisijauhossa*), auringonkukansiemen*, paahdettu kookoslastu*.
Vaalean violetti pussi. Hinta noin 4-4,5e.
Vierailija kirjoitti:
Urtekramin gluteenittomassa hedelmämyslissä ei ole kauraa. Saa sekä S-että K-ketjuista.
Sisältää: Täysjyvämaissihiutale*, maissihiutale* (auringonkukkalesitiini), rusina* ( (pintakäsitelty auringonkukkaöljyllä*), taatelikuutio* (pyöritelty riisijauhossa*), auringonkukansiemen*, paahdettu kookoslastu*.
Vaalean violetti pussi. Hinta noin 4-4,5e.
Jes kiitos!!
On.