Lihapullat veteen, kermaan vai kermaviiliin?
Millä tavalla tulee parhaimmat makuiset lihapullat?
Kommentit (13)
Ei mitään noista, vain lihaa ja mausteet...
Muutenkin kiinnostaa hyvät lihapullareseptit. Laittakaa tähän, kiitos:
Vierailija kirjoitti:
Kermaviili+sipulikeitto
Paras!
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään noista, vain lihaa ja mausteet...
Olen kokeillut tätä ja ei tullut omaan makuuni tarpeeksi maukasta, koska tuohan olisi kuin jauhelihaa söisi. Siksi tätä kysynkin, että millä kikalla näistä tulisi hyviä.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Kermaviili+sipulikeitto
Täynnä lisäaineita. Mausta itse.
Ap
Ööh siis ei lihapullat ei ole jouluruoka??
Ei niitä laiteta joulupöytään?
Joulupöytään laitetaan vain kinkku ja karjalanpaisti sekä graavilohi?
Turvota korppujauhoja tai vaaleaa leipää muruina kermassa ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekaan pannulla haudutetut sipulit ja lisää mausteita jos tarvitsee ja jauheliha. Sitten vaan sekaisin ja pyörittelee pulliksi. Voi paistaa pannulla tai uunissa.
Googlaa vaikka Mysi Lahtisen lihapullat.
Miten olisi ihan jauheliha? Ei siihen välttämättä tarvita mitään. Itse käytän sitä mitä kaapissa sattuu olemaan, usein jotain hapankermaa.
Toisille jouluaterialla kuuluu olla karjalanpaistia, toisilla lihapullia ja eräät tekevät jouluksi munkkeja.
Creme fraiceen