Minkä voileivän teette aina uudestaan?
Kommentit (26)
Sillimunasmetanamätitahnajuustovoikkarin
Näkkäri voilla, juustolla ja suolakurkulla
Katkarapu leipä. Mutta ei ihan jokapäivä kuitenkaan.
Munahomejuustocheddarpekonimaatiaispossupoikineen ja kylmähuurteinenoluttuopponen.
Ruisleipää maksamakkaralla ja maustekurkulla.
Ruispala, levite, juustosiivu tai ilman. Marjahedelmämehu. Juu, hampaat siistien sen jälkeen, ennen kuin joku alkaa sanoa että happohyökkäys.
Sellainen mihin tulee leipää, voita, juustoa ja leikkelettä. Ehkä myös jotain kasviksia.
Hapankorpun päälle joulukinkkua ja sinappia. Juomaksi piimää tai Coca-Colaa
Mikä vaan leipä ja päälle vuolukanaa
Bahn mi tulee tehtyä aika usein. Mitään muita varsinaisesti nimettyjä leipiä ei tule juurikaan tehtyä.
Kuinkahan moni edes tekee VOIleipää?
Jälkiuunileipä päälle voita ja juustoa, mukavaa pureskeltavaa iltamyöhällä.
Hapanjuurileipä ja cheddar. Ei voita.
Jälkiuuniruisleipä voin ja kinkun tai kasslerin tai naudanpaistiviipaleen kera maistuu aina. Virolainen kunnon savulihakin on tosi maukas. Noi lihat paistan itse ja kypsäksi.
Itse tehtyä rieskaa, päälle sinappia sekä mureaa kinkkua.
Paahdettu ruisleipä + levite + ituja + kinkku + keitetty kananmuna siivuina + suolaa ripaus
Lämmin rapea paahtoleipä on vain niin hyvää, hieman margariinia tai voita sulamaan päälle, sitten jos se ei riitä niin mieleiset päälliset mukaan.
kurkkujuusto