Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Aloittelen soseita. Kumpi parempi:

Vierailija
05.04.2011 |

equadorilainen pakaste parsakaali vai espanjalainen tuore versio.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ennen kuin olet eläessäsi ikinä syönyt parsakaalia soseena? Aika hurjaa..

Vierailija
2/6 |
05.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sä aloitat jollain parsalla? Aloita vaikka päärynällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
05.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne väitä, että pakastevihanneksissa olisi vitamiinit paremmin tallella :) Aloita sitten varovasti, noista kaaleista tulee herkästi ilmavaivoja.

Vierailija
4/6 |
05.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olemme maistaneet jo useita, lähes kymmentä makua. Aion ottaa parsaKAALIN mukaan, mietin, kumpi on LAPSELLENI sopivampaa vai onko ihan sama. On niin vaikeaa saada yksinkertaiseen kysymykseen vastaus näköjään täällä!



Ap.

Vierailija
5/6 |
05.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olemme maistaneet jo useita, lähes kymmentä makua. Aion ottaa parsaKAALIN mukaan, mietin, kumpi on LAPSELLENI sopivampaa vai onko ihan sama. On niin vaikeaa saada yksinkertaiseen kysymykseen vastaus näköjään täällä!

Ap.


On kyllä tosi positiivista että aikuinen ihminen opettelee syömään kasviksia. Hyvä juttu!! Anna ihmeessä lapsillesikin, ettei niillä mene noin kauan että oppii niitä syömään.

Vierailija
6/6 |
05.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuosta sun aloituksesta saa kuvan, että olet nyt ekan kerran maistattamassa soseita. Ei ehkä kannata kimpaantua että ihmetellään parsakaalin soveltuvuutta ekaksi maisteluksi...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kahdeksan