Olen 40v ja nyt vasta opin ryyppäämään.
Tarkoitan sitä, että alkoholin kanssa todella kannattaa SYÖDÄ. Krapula on paljon pienempi, ja voit kikkailla juoman määrällä paljon enemmän, jos syöt, kun juot.
Miksi Suomessa ei ole syömiskulttuuria alkoholin juomisen yhteydessä? Säästyttäisiin paljolta pahalta. Humala on tasaisempi, kun se aiheutuu täydellä vatsalla, verraten siihen, että tyhjään mahaan vedetään shotteja, kilahdetaan ja tapetaan joku.
Tekeekö virolaiset ja venäläiset tämän paremmin? Ruotsalaiset varmasti tekee, nehän tekee kaiken meitä paremmin.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä sä ap olet hidas oppimaan. Mä tiesin tuon jo nuorena. Samoin kuin sen, ettei erilaisia viinoja kannata juoda sekaisin.
Tuo erilaisten viinojen aiheuttama pahempi krapula-myytti on kumottu jo aikaa sitten.
Työkaveri juo energiajuoma paukkuja että kestää enemmän juoda viinaa ravintolassakin. Itse kyllä yritän päästä mahdollisimman vähillä paukuilla. Wiski, olut, wiski, olut taktiikka hyvä.
Hunaja ja suolakurkut ei riitä pohjaksi.
Niin moni ryyppää väärin että koulutusta pitäisi tarjota. Ammattilaiset neuvomaan kuinka ryyppäät oikein.
Vierailija kirjoitti:
Niin moni ryyppää väärin että koulutusta pitäisi tarjota. Ammattilaiset neuvomaan kuinka ryyppäät oikein.
kyl näi o. Terveydenhoito säästyis paljolta.
Kyllä sä ap olet hidas oppimaan. Mä tiesin tuon jo nuorena. Samoin kuin sen, ettei erilaisia viinoja kannata juoda sekaisin.