Jos sulla on aprikoosihilloa, mihin käytät sitä?
Kommentit (14)
Sacherkakun tai kääretortun. Voisi olla hyvää myös vaniljajäätelön kanssa.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Paahtoleivällä, jos paiston kestävää, niin aprikoosineliöitä torttutaikinasta, lisukkeena butter chickenin kanssa
Jugurttiin, kaurapuuroon kanelin kanssa.
Voileipäkeksien päälle jonkun hyvän juuston kanssa.
Paahtoleivälle ja jogurttiin täälläkin.
Osta mämmiä (viljatuote) ja syö sen keralla.
Sullako on ja et tiedä mihin sitä käytät.
Sacherkakkuun tai leivoksiin joihin mulla on hyvä ohje.
Italiassa oli ihana hotelliaamupala: puhdasta, paljasta kreikkalaista jogurttia jossa purkinpohjalla aprikoosihilloa! Täydellistä!
Kääretorttuun tai hillopiiraaseen.
Ei mulla oo aprikoosi hilloa. En ole koskaan itse tehnyt sitä, myynnissä olevista, tuoreista aprikooseista,.
Perhemme on syönyt kaupassa myynnissä olevat aprikoosir, tuoreina hedelminä.
Itse muistan, miten isoäitni keitti, lapsuudessani, jälkiruokaa kuivatuista aprikooseita.
Siihen aikaan täällä ei saatu tuoreita aprikooseja. Ei ollut kylmä tiloja kuljetukseen. Eikä muuhunkaan säilytykseen.
Mutta kuivatut aprikoosit olivat suuressa suosiossa.
Sittemmin kaikki olemme voineet ostaa kaupoista säilykkeinå, niin aprikoosi hilloa, marmeladia.
Kuin myös metalli purkkeihin, sokeriseen liemeen säilöyttyjä aprikoosin puolikkaita.
Aprikoosi on todella hyvån makuinen hedelmä.
Ap, aprkoosi marmeladia, valmistetaan paiston kestävänä.
Jotkut käyttövät sitä, joulutortuidda täytternä, luumu marmeladin sijasta.
Syystä ettp, joillekin luumu niin tuore kuin kuivattu tai hillo tai marlelsdi, aiheuttaa ripulia.
Luumu on laksatiivinen hedelmä / marja.
Ich würde eine echte Wiener Sachertorte bäcken!
https://www.meillakotona.fi/reseptit/sacherkakku-sachertorte