Syön jokaisesta herkusta vain ns. rusinat pullasta
Esim. berliininmunkista syön vain kuorrutteen ja hillon.
Runebergintortusta vain sen ylemmän ja sisällä olevan hillon.
Korvapuusteista ja kanelikierteistä vain sen kostean osan sisimmän osan.
Keskinkertaisista kakuista vain sen kerman/kinuskin, jätän siis koko sisustan syömättä jos se ei ole erityisen hyvää.
Pizzasta syön vain keskiosan, en reunoja elleivät ne reunat ole tosi hyvin paistettuja ja maukkaita (tai joskus esim. juustokuorrutteisia).
Onko muita samanlaisia? En vaan tykkää jonkun tönkön vehnän mausta joka on höystetty palmuöljyllä. En näe mitään syytä laittaa kaloreita suuhun elleivät ne ole todella maukkaita ja sen arvoisia.
Kommentit (17)
kuivasta skagenista olen usein vain kaapinut päällistäytteet ja heittänyt sen pahanmakuisen leivänkäntyn pois.
en tietenkään tee noin jos se on tehty kunnon ruisleivän tai saaristolaisleivän päälle, mutta kahviloissa on usein pahaa känttyleipää.
En, sen tekee hallitus. Markkinoi valehdellen kansalle, että he kopioivat ruotsinmallin työmarkkinauudistuksista, mutta ottavat kokonaisuudesta vain rusinat pullasta, eli rusinoita työnantajalle ja muruset tekijöille.
Kaupan dallaspullasta joskus heitän ne kivenkovat koppuraiset ulommat kuoret pois ja syön sen sisuksen jossa se täyte sijaitsee. Jos on hirveä nälkä niin syön sen kyllä kokonaan.
En näe mitään väärä tuossa. Mummot tuosta ulisee. Nykyään niin monen tuotteen laatua on halpuutettu ja paskuutettu niin paljon että tuotteessa on syötävän arvoista osaa joku 30% ja loput on jotain vehnäpalmumössöä.
Minä syön Fazerin sinisen suklaapaloista pelkät tekstit.
Vierailija kirjoitti:
En näe mitään väärä tuossa. Mummot tuosta ulisee. Nykyään niin monen tuotteen laatua on halpuutettu ja paskuutettu niin paljon että tuotteessa on syötävän arvoista osaa joku 30% ja loput on jotain vehnäpalmumössöä.
Olen vienyt ne paskat osat takaisin kauppiaalle ja usein olen saanut hyvitystä. En aina.
Lapsena söin niistä Fazerin kakuista aina juhlissa vain kermavaahdon ja kinuskit päältä :D
Sitten joku huuteli keittiössä että kuka on tuhonnut kakut, enkä myöntänyt mitään tai jäänyt kiinni kun vieraita oli kuitenkin sen 50+.
Mitä järkeä on maksaa siitä muusta? Voi ostaa sokerikuorrutetta ja hilloa erikseen.
Syön kierrepullasta vain sen sisustan ja Pullavasta vain sen täyteosan
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä on maksaa siitä muusta? Voi ostaa sokerikuorrutetta ja hilloa erikseen.
Jos on esim. tien päällä, ei tee mieli maksaa hillopurkista 4€ ja kuorrutetuubista euroa vain että saa pienet maistiaiset.
Helpompi ostaa se 0,79€ berliininmunkki ja heittää pullamössöstä suurin osa pois.
Naisessa se rusina pullassa on pimppa. Siitä tykkään.
Syön työpaikkalounaalla vain ne proteiinipitoisimmat osat + kasvikset/salaatin ja jätän kastikkeenlirut + riisit/pastat pois.
Ap:n kaltaiset ihmiset on ihan hemmetin ällöttäviä.
En harrasta tuollaista, en näe tuossa mitään järkeä. Jos en pidä jostain herkusta niin paljon että voisin syödä sen kokonaan, jätän kyseisen herkun kokonaan ottamatta.
Teen aika monenkin ruuan kohdalla noin, mutten jaksa pitää siitä meteliä koska etenkin vanha kansa näkee sen tuhlaamisena ja ruualla leikkimisenä (olen 45v). Nykyään ei kuitenkaan eletä nälänhädän aikakautta vaan iso osa kansa on sairaalloisen lihavaa, jolloin on ihan hyvä heittää sitä vehnäpullaa roskikseenkin.