Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Possun ulkofileestä lehtipihvit, miten teet?

Vierailija
18.03.2024 |

Aloitteleva kokki pulassa

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee porsaasta lehtipihvejä.

Vierailija
2/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pieksät sen lihan lihakirveellä niin ohueksi kuin mahdollista , uitat vatkatussa munassa,  paneeraat , korppujauhoissa,   ja vehnäjauhoissa. Maustat 

Rakastan Pankoa korppujauhojen sijaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pieksät sen lihan lihakirveellä niin ohueksi kuin mahdollista , uitat vatkatussa munassa,  paneeraat , korppujauhoissa,   ja vehnäjauhoissa. Maustat 

Rakastan Pankoa korppujauhojen sijaan. 

Anteeksi.Ajattelin schnizeliä ,mikä on minun herkku.  

 

Vierailija
4/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hakkaan, maustan, leivitän, paistan. 

Vierailija
5/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuijit pihvit 

suolaa ja sipaise sinappia pintaan 

kieritä vehnäjauhossa ja sitten munassa ja sitten korppujauhoissa 

 

paista 

Vierailija
6/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa.  Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa.  Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syön vain nautaa.

Minä kävin äsken tupakalla.

Vierailija
8/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko toi leivitys pakollinen? Tuleeko hyviä myös sellaisenaan, nuijittuna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa.  Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa.  Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.

Ei se ole mikään lehtipihvi.

Se on paneerattu leike.

Vierailija
10/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa.  Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa.  Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.







           Lehtipihvejä ei leivitetä.  Nehän ovat niin ohuita, että kypsyvät 

          puolessa minuutissa aina puoleltaan.

           Ja puhun nyt  naudan lehtipihveistä.

          

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lehtipihviä kuulu leivittää.

Itse teen ulkofileestä. Leikkaan noin 150 gramman palan poikkisyin ja nuijin niin ohueksi, kuin suinkin onnistuu. Saa vaikka vähän repeilläkin. Sitten paistaa kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa nopeasti molemmin puolin.

Vierailija
12/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa.  Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa.  Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.







           Lehtipihvejä ei leivitetä.  Nehän ovat niin ohuita, että kypsyvät 

          puolessa minuutissa aina puoleltaan.

           Ja puhun nyt  naudan lehtipihveistä.

          

Ihanneaika on kuulemma 40 sekuntia per puoli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa.  Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa.  Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.







           Lehtipihvejä ei leivitetä.  Nehän ovat niin ohuita, että kypsyvät 

          puolessa minuutissa aina puoleltaan.

           Ja puhun nyt  naudan lehtipihveistä.

          

Ne pyöräytetään ruis, vehnäjauho, suola seoksessa.  Paistetaan reilussa voissa.

Ja puhun nyt paistetuista muikuista.

Vierailija
14/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ei tarvii lehtipihvi mitään leivitystä. Voit paistaa kuumalla pannulla ohueksi hakattuina ihan sellaisenaan, mutta pannun pitää olla tirisevän kuuma kun pihvit siihen laitat, jotta ruskistuvat mukavasti. Voita tai öljyä pannuun reilusti ja siihen voit jo lisätä suolaa pippuria ja siihen tirisevään voi-mausteseokseen laitat pihvit paistumaan. Jos olet hyvin hakannut ohuiksi niin parisen minuuttia paistat ja sitten käännät että ruskistuvat molemmin puolin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkofileestä voi tehdä ihanimpia häränrullia.Keitä porkkanaa ja lanttua .Tee "!tikkuja" ja laita sinapilla levitetyn pihvin sisään.Rullaat kokoon ja laitat kiinni hammastikulla. Käännät vehnäjauhoissa. Suola ja pippuri voi laittaa alussa .

Paistat ja laitat vettä buljonkia soijaa ja keität aikansa.Voi jessus kuin hyvää. Tarjoile perunoiden ja viinimarjageleen kanssa. 

Mikä on pressad potatis eli kun laitat perunat ja painat ne että tulee puristetut perunat ??? Merkillistä jotakin sanoja ei voi kääntää...

Vierailija
16/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syön vain nautaa.

Minä kävin äsken tupakalla.

Ja hyvältä maistui?

 

Vierailija
17/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa hakata ihan reilusti semmoseksi, että melkein päivä paistaa läpi, koska sitten kun sen pihvin laittaa tirisevän kuumalle pannulle niin se siinä vähän "kutistuu" ja vetäytyy kasaan.

Vierailija
18/18 |
18.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syön vain nautaa.

Minä kävin äsken tupakalla.

Ja hyvältä maistui?

 

Oli hyvää ja halpaakin, 5€/aski.  Viron tuontia, vielä neljä kartonkia jäljellä.  Oluet, lonkerot ja vodkat myin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yhdeksän