Possun ulkofileestä lehtipihvit, miten teet?
Kommentit (18)
Pieksät sen lihan lihakirveellä niin ohueksi kuin mahdollista , uitat vatkatussa munassa, paneeraat , korppujauhoissa, ja vehnäjauhoissa. Maustat
Rakastan Pankoa korppujauhojen sijaan.
Vierailija kirjoitti:
Pieksät sen lihan lihakirveellä niin ohueksi kuin mahdollista , uitat vatkatussa munassa, paneeraat , korppujauhoissa, ja vehnäjauhoissa. Maustat
Rakastan Pankoa korppujauhojen sijaan.
Anteeksi.Ajattelin schnizeliä ,mikä on minun herkku.
Hakkaan, maustan, leivitän, paistan.
Nuijit pihvit
suolaa ja sipaise sinappia pintaan
kieritä vehnäjauhossa ja sitten munassa ja sitten korppujauhoissa
paista
Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa. Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa. Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.
Vierailija kirjoitti:
Syön vain nautaa.
Minä kävin äsken tupakalla.
Onko toi leivitys pakollinen? Tuleeko hyviä myös sellaisenaan, nuijittuna?
Vierailija kirjoitti:
Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa. Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa. Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.
Ei se ole mikään lehtipihvi.
Se on paneerattu leike.
Vierailija kirjoitti:
Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa. Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa. Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.
Lehtipihvejä ei leivitetä. Nehän ovat niin ohuita, että kypsyvät
puolessa minuutissa aina puoleltaan.
Ja puhun nyt naudan lehtipihveistä.
Ei lehtipihviä kuulu leivittää.
Itse teen ulkofileestä. Leikkaan noin 150 gramman palan poikkisyin ja nuijin niin ohueksi, kuin suinkin onnistuu. Saa vaikka vähän repeilläkin. Sitten paistaa kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa nopeasti molemmin puolin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa. Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa. Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.
Lehtipihvejä ei leivitetä. Nehän ovat niin ohuita, että kypsyvätpuolessa minuutissa aina puoleltaan.
Ja puhun nyt naudan lehtipihveistä.
Ihanneaika on kuulemma 40 sekuntia per puoli...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nuijit kevyesti, pyörähtää kananmunassa. Sitten toisella lautasella Korppujauho, suola, pippuri sekoituksessa. Paista pannulla reilussa voissa muutama minuutti/puoli.
Lehtipihvejä ei leivitetä. Nehän ovat niin ohuita, että kypsyvätpuolessa minuutissa aina puoleltaan.
Ja puhun nyt naudan lehtipihveistä.
Ne pyöräytetään ruis, vehnäjauho, suola seoksessa. Paistetaan reilussa voissa.
Ja puhun nyt paistetuista muikuista.
Joo ei tarvii lehtipihvi mitään leivitystä. Voit paistaa kuumalla pannulla ohueksi hakattuina ihan sellaisenaan, mutta pannun pitää olla tirisevän kuuma kun pihvit siihen laitat, jotta ruskistuvat mukavasti. Voita tai öljyä pannuun reilusti ja siihen voit jo lisätä suolaa pippuria ja siihen tirisevään voi-mausteseokseen laitat pihvit paistumaan. Jos olet hyvin hakannut ohuiksi niin parisen minuuttia paistat ja sitten käännät että ruskistuvat molemmin puolin
Ulkofileestä voi tehdä ihanimpia häränrullia.Keitä porkkanaa ja lanttua .Tee "!tikkuja" ja laita sinapilla levitetyn pihvin sisään.Rullaat kokoon ja laitat kiinni hammastikulla. Käännät vehnäjauhoissa. Suola ja pippuri voi laittaa alussa .
Paistat ja laitat vettä buljonkia soijaa ja keität aikansa.Voi jessus kuin hyvää. Tarjoile perunoiden ja viinimarjageleen kanssa.
Mikä on pressad potatis eli kun laitat perunat ja painat ne että tulee puristetut perunat ??? Merkillistä jotakin sanoja ei voi kääntää...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön vain nautaa.
Minä kävin äsken tupakalla.
Ja hyvältä maistui?
Kannattaa hakata ihan reilusti semmoseksi, että melkein päivä paistaa läpi, koska sitten kun sen pihvin laittaa tirisevän kuumalle pannulle niin se siinä vähän "kutistuu" ja vetäytyy kasaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön vain nautaa.
Minä kävin äsken tupakalla.
Ja hyvältä maistui?
Oli hyvää ja halpaakin, 5€/aski. Viron tuontia, vielä neljä kartonkia jäljellä. Oluet, lonkerot ja vodkat myin.
En tee porsaasta lehtipihvejä.