Oliiviöljy maistuu oudon kitkerälle ja ruohoiselle?
Tiedän, että siinä kuuluu olla pieni ruohoinen/pippurinen maku, mutta vaihdoin nyt toiseen öljyyn ja se on jotenkin kitkerää. Espanjalainen extra virgin oliiviöljy ja päiväystä 2025 saakka. Voiko olla vain lajikkeesta tms kiinni?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Voi johtua. Itse käytän kreikkalaista, koska se on mielestäni parasta.
Olen kanssa ostanut kreikkalaista aikaisemmin. Se on parempaa. Italialaisia yleensä kehotetaan välttämään, koska kiitos mafian, oliiviöljyä väärennetään paljon siinä maassa. Ap
On niissä eroja. Makuasia mistä tykkää. Mä vaihtelen. On ollut kreikkalaista, italialaista ja espanjalaista. Nyt on taas kreikkalaista. Mulla tää menee sitä mukaa kuin Lidlissä on tarjouksia.
Siksi käytänkin ihan suomalaista rypsiöljyä. Se soveltuu paistamiseen myös, eikä maistu ruokien läpi. Ja mikä mukavinta, Keijulta löytyy myös maustettuja öljyjä: valkosipuli, tomaatti, chili, basilika. Ihania ja hinta laatusuhde kohdillaan. Anteeksi vaan kalliit oliiviöljyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi johtua. Itse käytän kreikkalaista, koska se on mielestäni parasta.
Olen kanssa ostanut kreikkalaista aikaisemmin. Se on parempaa. Italialaisia yleensä kehotetaan välttämään, koska kiitos mafian, oliiviöljyä väärennetään paljon siinä maassa. Ap
Höpö höpö. Italialainen on parasta.
En pysty käyttämään laisinkaan oliiviöljyä, kun maistuu pahalle. Toisaalta tykkään syödä oliiveja kuitenkin.
Minun mielestä oliiviöljy maistuu pahalle.
Oliiviöljy on pahaa, mutta kaikista kammottavinta on silti extra virgin avokadoöljy. Aivan kammottavan makuista jopa oliiviin verrattuna. Käytän itse hampunsiemen -tai camelinaöljyä, joskus rypsiöljyä.
Maustettuja öljyjä voi tehdä ihan itsekin. Sen kun tiputtaa öljypulloon mausteita ja vaikka pari kynttä valkosipulia.
Voi johtua. Itse käytän kreikkalaista, koska se on mielestäni parasta.