Lue keskustelun säännöt.
Keitä likaisella, liian kuumaksi veden kuumentamalla keittimellä tummapaahtoista kahvia -> niin karvasta että kaadat siihen puolet maitoa
24.02.2024 |
Milloin te opitte uudestaan arvostamaan kahvia. Kaikkien asiantuntijoiden mielestä vaaleapaahtoinen kahvi mustana on ainoa missä juoman aidot aromit tulevat esiin.
Kommentit (4)
Ja sitten vielä kaataa kaurapuuron makuista kauralitkua siihen🤦🏻
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yhtä vähän tekemistä kahvin kanssa kuin jollain paistopisteen ruispalalla aidon suomalaisen ruisleivän kanssa.
Kaikella on paikkansa niin tumma- kuin vaaleapaahtoiselle. Suomessahan juodaan perinteisesti sitä vaaleapaahtoista valmistettuna sillä likaisella keittimellä. Niin hapokasta että pistää irvistämään ja syövyttää vatsan limakalvot vereslihalle.
*kuumentavalla