Anoppi laittoi voileipäkakkuun
Perunaa. Siis oikeasti keitettyä perunaa. Ei kuulemma ole mitään vikaa ja eihän se maistu kun on kinkkua myös...
Kommentit (16)
Minä siivutin keitetyn perunan pitsan täytteeksi ihan eka kerran eilen. Ei se maistu siinä oikein miltään, kun on muitakin täytteitä. Tulipahan ylimääräinen peruna käytettyä heti pois.
Jossain ravintolassa myydään pitsaa, jonka täytteenä on keitettyä makaronia. Nämä on sitä soveltamista ruoanlaitossa.
Kekseliäisyys ruoanlaitossa on hyvä taito. Reseptejä tulee muunneltua riippuen siitä, mitä aineksia huushollista löytyy.
Porkkania ja lanttuva myös! Me vaadimme!!!!
Makaroni on halpaa ja täyttävää voi leipä kakussa.
Itse siivutin lämppäreihin pari viimeistä keittopottua: hyvää tuli! Laitoin mausteeksi yrttisuolaa (että pääsisin siitä purkista/jämästä eroon). Harmitti, kun ne potut sit loppui :)
Mikä miniää taas riivaa, kun pitää anoppia mollata.
Itseasiassa perunasta saa mössättynä mausteiden kanssa sellaisen hyvän sitovan tahnan, luulen että olet varmasti ennenkin syönyt voileipäkakkua missä on perunaa, nyt vain tiesit siitä ...
Tuohan on hyvä idea. Minä pidän perunasta kaikissa muodoissaan. Perunarieskat on niin hyviä. Teen niitä joskus itse.
Lihamurekkeeseenkin olen joskus lisännyt muusia.
Roomassa pizzaan oli siivutettu keitettyä perunaa. Ei maistunut hyvältä eikä pahalta.
Pakasteranskalaisilla saa voileipäkakun täyteen.
Mun ukkini viipaloi usein ruisleivän päälle keitettyä tähteeksi jäänyttä perunaa. Kaikkein parasta on kyllä leivälle, jos on sellaista perunalaatikkoa, johon oikeat perunat on viipaloitu. Lapsuudessani tehtiin sillilaatikkoa. Vissiin siihen tuli sillipalojen lisäksi vain viipaloitua perunaa, vähän maitoa ja päälle silavaa tai voita. Ja pitkään uunissa.
Mitäs mumma ja puppa siihen sanoivat?
Silliä pitää voileipäkakussa olla ja paljon!