Miksei ole myynnissä keitettyjä perunoita
Maistuis töistä tullessa, muttei jaksa ruveta keittämään. Sais olla kuorittujakin. En välitä ranskalaisista yms.
Kommentit (21)
Pakasteessa on monessa muodossa.
Kuorittuja pikkuperunoita
Raasteena kiusauksia varten
Muusina
Lohkoina
Toki voi tehdä niin että keittää sunnuntaina tarkoituksella ihan liikaa ja laittaa jääkaappiin. Syö sieltä alkuviikosta. On terveellistäkin, kun muodostuu resistenttiä tärkkelystä.
Ne ei säily. Pakastealtaissa on myynnissä perunamuusia. Voi sulattaa mikrossa..
Laita mikroon niin ei tarvi keittää, valmistuu muutamassa minuutissa.
Onhan, niitä vakuumipakattuja kumiperunoita. Olen kerran ostanut.
Jääkaapissa ollut edellispäivän peruna voi olla terveellistä ja hyväksi suolistolle. Se pitää verensokeria tasaisempana ja hellii suolistobakteereita.
Palvelutiskiltä saa perunoita
Eineshyllystä perunamuusia
Itse keitän aina ison kattilan perunaa ja sitten pitkin viikkoa teen paistettua perunaa. Helppoa ja halpaa ja hyvää.
🇺🇦🇮🇱
Voi hyv tavaton..siinähän ne kiehuu kypsäksi samalla kun sohvalla makaa.
Jos et osaa/viitsi perunoita keittää, niin kuole sitten nälkään. Tuollaisella vätyksellä ei maailma mitään tee.
Varmaan joku vois ne sulle valmiiksi pureskellakin niin ois varmasti helppoa ja vaivatonta.
Enemmän kaipaisin valmiiksi lohkottuja ja kypsennettyjä punajuuria (pakasteena). On niin sotkuista hommaa ruveta kotikeittiössä jalostamaan niitä...
Vierailija kirjoitti:
Enemmän kaipaisin valmiiksi lohkottuja ja kypsennettyjä punajuuria (pakasteena). On niin sotkuista hommaa ruveta kotikeittiössä jalostamaan niitä...
Eikö punajuuriviipaleet/-palat säilykepurkissa kelpaa?
Vierailija kirjoitti:
Enemmän kaipaisin valmiiksi lohkottuja ja kypsennettyjä punajuuria (pakasteena). On niin sotkuista hommaa ruveta kotikeittiössä jalostamaan niitä...
On niitä ainakin juures sekoituksissa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Enemmän kaipaisin valmiiksi lohkottuja ja kypsennettyjä punajuuria (pakasteena). On niin sotkuista hommaa ruveta kotikeittiössä jalostamaan niitä...
Eikö punajuuriviipaleet/-palat säilykepurkissa kelpaa?
Ei, kun haluan niitä ilman etikka-sokeriliemen makua.
Kananunan kokoinen peruna. Pese hyvin. Tee haarukalla reikiä. N. 3 dl vettä rasiaan ja pottu sinne.
Mikroon minuutti ja voila keitetty pottu valmis.
Vierailija kirjoitti:
Enemmän kaipaisin valmiiksi lohkottuja ja kypsennettyjä punajuuria (pakasteena). On niin sotkuista hommaa ruveta kotikeittiössä jalostamaan niitä...
Mä keitän sen kahden kilon pussin kerralla. Työstän ne ruuanlaittopäivänä siinä sivussa. 2-3 punajuuren pusseihin pakastan.
Kestää noin kuukauden.
Eikö muka Suomessa ole niitä lasipurkissa olevia, valmiikai kuorittuja ja keitettyjä perunoita myynnissä?