Miksi marketeissa myydään kuumaa ruokaa palvelutiskissä?
Eikö fiksumpaa olisi myydä ruoka jäähdetettynä kylmäksi? Säilyisi paremmin ja vähemmän turhia lämpötilanvaihteluita. Harva sitä ruokaa kai suoraan kassan jälkeen syö, vaan jäähtyy joka tapauksessa kotimatkan aikana.
Itse ostin juuri ruokka kaupasta ja ajattelin syödä illalla parin tunnin päästä. Nyt en tiedä pistäisinkö jääkaappiin (edellen lämmintä) vai pitääkö huoneenlämmössä.
Kommentit (20)
Et sitten ole bongannut niitä lounastunnilla ruokansa tiskiltä hakevia? Heti syövät, siksihän ne tiskit on tehty. Porvoon trolli.
Myydään sekä kylmää että kuumaa ruokaa ja jokainen ostaa tarpeensa mukaan. Eiköhän ne kuuman ruoan ostajat syö heti/pian.
Vierailija kirjoitti:
Et sitten ole bongannut niitä lounastunnilla ruokansa tiskiltä hakevia? Heti syövät, siksihän ne tiskit on tehty. Porvoon trolli.
Lounaan hakevia on asiakkaina ehkä 2 tuntia päivässä ja palvelutiski on auki kompöivän iltaan asti. Lounaan ostajatkin varmaan menee useimmat kaupasta johonkin työpaikalle, jossa on mikro.
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
No kyllä esim. minä plus monet muut työpaikan lounaalla saatamme ostaa lämmintä ruokaa kaupasta. Ei kaikki sitä ruokaa kotiin asti kanna. Itse olen töissä ruokakaupan lähettyvillä, niin tuo on kätevä tapa hieman säästää aikaa, että ostaa lämpimänä lounaan.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
Tuosta voin ostaa lounasedulla koko perheelle ruokaa. Siksi.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
Ihmisillä on erilaisia tarpeita. Ei sinun tarvitse niitä kaikkia ymmärtää.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
Koska maksan just siitä määrästä mitä syön. Enkä syö pelkkää perunamuusia. Koostan rasiaan mitä haluan ja maksan sen 6-8e. Lounasruokalassa veloittavat aina sen 12,70e huolimatta siitä onko lautasella 400g vai 1,4kg ruokaa.
Harmillista tuossa on se, että harvoin on samat ruuat sekä kuumana että kylmänä. Ja siksi valikoima supistuu sen perusteella.
Kylmän saa lämpimäksi helposti mikrolla, mutta jos et syö heti, niin lämmin on epäkäytännöllinen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
Tuosta voin ostaa lounasedulla koko perheelle ruokaa. Siksi.
Oletko ymmärtänyt miksi se lounasetu on olemassa? Teidän järjestelmän väärinkäyttäjien takia näissä yritetään pitää kaikenmaailman huonosti valvottavia ja hölmöjä sääntöjä, että mitä saa ostaa.
Jos sitä myytäisiin pakastealtaasta ei se olisi kuumaa
Kyllä ne on ihan kuumina päässeet töihin/kotiin asti. Mukava lounas töissä tai helppo illallinen kotona.
Niin. Osa haluaa kuumana ja osa viileänä. Broileri haisee niin paljon kuumana, että se pitäisi saada useaan pussukkaan, muuten bussissa leimahtaa epäilyttävä tuoksu.
Se on vaihtoehto ravintolasta haettavalle tai tilattavalle ruoalle. Tietysti se syödään lämpimänä. Siinä toisessa tiskissä myydään tuotteita kylmänä, josta voi ostaa jos ei aio syödä heti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
Tuosta voin ostaa lounasedulla koko perheelle ruokaa. Siksi.
Oletko ymmärtänyt miksi se lounasetu on olemassa? Teidän järjestelmän väärinkäyttäjien takia näissä yritetään pitää kaikenmaailman huonosti valvottavia ja hölmöjä sääntöjä, että mitä saa ostaa.
Olemme kysyneet hr:stä miten voimme laillisesti käyttää lounasetumme. Meille on sanottu, että lounasetua voi käyttää vain työvuoron sisällä. Me emme saa lähteä työpaikalta kesken työvuoron, syömme joutuisasti työn lomassa. Meille vastattiin, että lounasetu käy monessa paikassa, katsokaa lista. Olen varma, että täällä teholla ei työpaikkaravintolaa ole.
Sen takia, että sen voi syödä heti ja plussana myös se, ettei sitä tarvitse lämmittää. Viime kesäduunissa esimerkiksi siinä lähimmässä taukotilassa ei ollut mikroa, joten ruoan lämmittäminen ei onnistunut.
Vierailija kirjoitti:
Koska ne valmistetaan siellä?
En olisi varma, että valmistetaan. Tosi monet palvelutiskin ruuat tulee valmiina sinne kauppaan. S-ryhmällä esim. ketjun omasta Herkkukeittiöstä Vantaalta tai Kruunuherkulta. Silloin ne lämmitetään tiskiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan ostaa noita? Esim. perunamuusi 8 euroa kilo. Halvemmaksi tulee syödä ravintolassa.
Tuosta voin ostaa lounasedulla koko perheelle ruokaa. Siksi.
Oletko ymmärtänyt miksi se lounasetu on olemassa? Teidän järjestelmän väärinkäyttäjien takia näissä yritetään pitää kaikenmaailman huonosti valvottavia ja hölmöjä sääntöjä, että mitä saa ostaa.
Olemme kysyneet hr:stä miten voimme laillisesti käyttää lounasetumme. Meille on sanottu, että lounasetua voi käyttää vain työvuoron sisällä. Me emme saa lähteä työpaikalta kesken työvuoron, syömme joutuisasti työn lomassa. Meille vastattiin, että lounasetu käy monessa paikassa, katsokaa lista. Olen varma, että täällä teholla ei työpaikkaravintolaa ole.
Siis edellinen vastasi siihen, että joku ostaa perheelleen ruokaa työpaikan lounasedulla. Se ei ole tarkoituksenmukaista saati sallittua. Lounasedulla syödään oma työpäivän lounas.
Kuumasta ruuasta haihtuu tiskissä myös neste ja kuivuu.