Lue keskustelun säännöt.
Mistä johtuu, et ruoan tai leivonnaisten valmistaminen
07.09.2023 |
samalla reseptillä maistuu ihan erilaiselta toisen tekemänä.
Kommentit (2)
Muiden tekemä maistuu aina paremmalta, vaikka omakin olisi hyvää. Aistit varmaan turtuu kun tekee itse.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aineet eivät aina ole aivan samat ja määrätkin vaihtelevat, eivätkä he noudata reseptiä samalla lailla. Lisäksi esimerkiksi paisto-olosuhteet vaihtelevat.
Esimerkiksi yksi kuivakakku minun leipomanani on pinnalta ruskistunut ja karamellisoitunut ja todella herkullinen, erään toisen henkilön tekemänä se taas on ihme harmahtava sisältä ja väritön pinnaltaan. Olemme molemmat saaneet sen reseptin kolmannelta henkilöltä.