Kunnianhimoisesti aloittanut ravintola-kahvila Tampereen ydinkeskustassa lopettaa ehti toimia alle vuoden. Näyttää herkulliselle. Ikävää, että en koskaan tiennyt sen olevan olemassa.
Kunnianhimoisesti aloittanut ravintola-kahvila Tampereen ydinkeskustassa lopettaa ehti toimia alle vuoden
Näyttää herkulliselle.
https://www.aamulehti.fi/ravintolat/art-2000009825427.html
Ikävää, että en koskaan tiennyt sen olevan olemassa.
Olisin käynyt
Kommentit (18)
Tämähän on yleinen ongelma
Ei pontetiaaliset asiakkaat edes tiedä paikasta
"Leivoslajitelmia ja fine diningia marraskuussa 2022 avautuessaan luvannut Mint ehti toimia vain vajaan vuoden. Sinä aikana varsinkin lounas vaikutti muuttuvan vähitellen astetta arkisempaan suuntaan. Suunnanmuutos ei kuitenkaan onnistunut."
Pitivät ihmisiä tyhminä. Luulivat käärivänsä siitä arkiruuasta isot katteet, mutta hienompaa lounasta odottanut jengi lakkasikin käymästä. Takaisin ei voi nopeasti kääntyä jos maineen kerran alalla menettää.
Kyllähän tuollaisessa käy kerran-pari kesässä mutta ei siitä ehkä kenenkään kantapaikkaa tule.
No jos alkuun lounaana on esim. karitsarisottoa, ja sitten yhtäkkiä samalla hinnalla kinkkukiusausta, niin ihmekös tuo että lakataan käymästä. Fiininä itseään markkinoiva paikka mokasi, jos alkoi yhtäkkiä tarjota arkiruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Tämähän on yleinen ongelma
Ei pontetiaaliset asiakkaat edes tiedä paikasta
Tiedä? Keväällähän noilla meni ihan kohtalaisesti, sanoo streptokokki jutussa...
Tampereella käyn työni puolesta 3 kertaa viikossa ja sain nyt tässä tietää tosta ravintolasta. Markkinointiin olis syytä panostaa. LAitoin kaverille viestiä joka asuu tampereella, että onko toi mint hyvä paikka. Hän vastas mikäs se on?? Ei edes tamperelainen tiedä.
Saako lounaasta siis ne isoimmat tulot?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämähän on yleinen ongelma
Ei pontetiaaliset asiakkaat edes tiedä paikasta
Tiedä? Keväällähän noilla meni ihan kohtalaisesti, sanoo streptokokki jutussa...
Itse toisiaan asun Tampereella ja olisin käynyt
En vaan tiennyt paikasta
Vierailija kirjoitti:
Saako lounaasta siis ne isoimmat tulot?
Uskoisin. Eräs paikallinen yrittäjä haki Lidlin alesta valmislasagneja ison laatikollisen. Parin päivän päästä olikin lasagnea lounaalla johonkin kympin hintaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämähän on yleinen ongelma
Ei pontetiaaliset asiakkaat edes tiedä paikasta
Tiedä? Keväällähän noilla meni ihan kohtalaisesti, sanoo streptokokki jutussa...
Jos ne vaihtoi sen kesällä pneumokokkiin?
Nykyään ei kannata kohdentaa markkinointia ainoastaan seksipositiivisille vaan myös puristit tulee ottaa huomioon.
Miksi mä tiesin paikan vaikken edes asu Treella? Koska luin siitä Aamulehdestä. Miten siitä pitäisi ilmoittaa, soitto vai kirje kotiin? Sähköpostia?
paikallinen youtube mainos olisi vienyt pitkälle
Vierailija kirjoitti:
Miksi mä tiesin paikan vaikken edes asu Treella? Koska luin siitä Aamulehdestä. Miten siitä pitäisi ilmoittaa, soitto vai kirje kotiin? Sähköpostia?
ehkä is tai il
.
ei kukaan enää lue Aamulehteä
Vierailija kirjoitti:
paikallinen youtube mainos olisi vienyt pitkälle
Ei mainostanut edes siellä? Aika huonoa on, jos ei nykyään tiedä miten sanaa voi levittää lähes ilmaiseksi...
Väärä konsepti.
Potentiaaliset asiakasvirrat tulevat halvoista peruspöperöistä.
Perunaa ja jauhelihakastiketta, makaronilaatikkoa ym. perussafkaa ja kun hinta saadaan painettua sinne 5-7 euron tuntumaan, asiakkaita riittää jonoksi saakka.
Marin kahvila Nekalassa on osoitus siitä, että halvat hinnat tekevät kahvilaan arkipäivisin jonon joka jatkuu kahvilan ulkopuolelle saakka.
Vaikka Marikin on nostanut hintojaan (ennen sai kahdella eurolla kahvin ja hemmetin hyvän vanilja munkin), asiakasvirta paikkaan ei ole tyrehtynyt. Nyt hintaa taisi olla 3 euroa, ellen väärin muista.
Sad