Raikas kakkupufetti kesän häihin joka olisi mahdollisimman edukas ja näyttävä, ilman jauhoja ja munia saatikka kermaa
Kommentit (7)
Käytännössä tuo tarkoittaisi että kakut ovat gluteenittomia. Voihan niitä toteuttaa vaikka raakakakkuina, tulee tuorejuustoa, tuoreita marjoja, suklaata jne.
Hinta vaan on sen 2-3x korkeampi kuin sillä vehnä-palmuöljy-sokeri-kakulla, kuten keliaakikotkin tietävät.
Onnistuu toki, mutta raaka-aineet ovat kalliimpia.
Tää on ainakin yks hyvä, mä tein tän allergeeni-kakuksi ja kaikki tykkäsivät:
Hyydykekakkuja ja juustokakkuja, pohja mantelijauhoista. Kauniit koristelut saa erilaisista hedelmistä ja marjoista leikkaamalla ja asettelemalla. Kaunista ja raikasta. Jos lisää näyttävyyttä haluaa niin tekee pieniin, esim. snapsilaseihin, hyydyttä, erivärisiä jelloja, menee lapsivieraille hyvin, ja noista saa aseteltua vaikka mitä, ja halpaa on
Vierailija kirjoitti:
Käytännössä tuo tarkoittaisi että kakut ovat gluteenittomia. Voihan niitä toteuttaa vaikka raakakakkuina, tulee tuorejuustoa, tuoreita marjoja, suklaata jne.
Hinta vaan on sen 2-3x korkeampi kuin sillä vehnä-palmuöljy-sokeri-kakulla, kuten keliaakikotkin tietävät.
Onnistuu toki, mutta raaka-aineet ovat kalliimpia.
niin, puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. nuo glut. vapaat kakut ovat käytännössä aina laadukkaampia kuin massakakut. se näkyy hinnassa.
meidän perheessä ei vältellä jauhoa ja vehnää keliakian takia vaan siksi että se on lopulta aika turha ja tunkkainen osa kakkua. korvapuusteissa sitä toki on hankala korvata.
kesäkakkuun sopii hyvin kreemit, tuorejuustot, marjat, voi, ei ole pakko edes olla kermaa.
itsetehty kinuskinon suht halpa ja erittäin maukasta ja vie n. 10 minuuttia aikaa plus jäähtyminen
Vierailija kirjoitti:
itsetehty kinuskinon suht halpa ja erittäin maukasta ja vie n. 10 minuuttia aikaa plus jäähtyminen
Mutta onko kinuski raikasta?
Jos on noin vammaista ettei mitään saa olla, niin sopikaa sellaiset nyyttärit, että jokainen tuo omat eväät, niin ei tarvitsr pelleillä.
Mites jotain eri elintarvikeväreillä värjättyjä hyydekaakkuja riviin. Punainen, keltainen, vihreä, oranssi, sininen.. kaikki sellaisessa mummolan rengasvuuassa valmistettuna. Ja jos käytät makutusaineena steviaa, niin saat sokerittomiakin :D
Olisi ainakin näyttävä ja sellaisena pysyisi koko päivän, koska eihän niitä kukaan täysjärkinen suostuisi edes maistamaan..