B-leikattu lohi oli s-marketissa tarjouksessa 19,90 e kilo.
Melko kallista edelleen tuo lohi. Katsoin normi kilohintoja muiden valmistajien niin oli siinä 34 e tietämissä. Milloinkohan lohi halpenee?
Kommentit (10)
Kokonainen norjalainen oli eilen k-marketissa 7,90 kg.
Vierailija kirjoitti:
Kokonainen norjalainen oli eilen k-marketissa 7,90 kg.
Oho. Missä päin Suomea?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokonainen norjalainen oli eilen k-marketissa 7,90 kg.
Oho. Missä päin Suomea?
Ainakin Kuopiossa. Kyllä kannattaa jo fileroida itse. Saahan siitä ruodot kalaliemeen.
Vierailija kirjoitti:
B kansa ostaa b leikattua.
Ostin ja nypein ne muutama harva ruoto saksilla pois. Ei olllut iso juttu.
Tuskin halpenee enää ollenkaan. Ja hyvä niin.
Vierailija kirjoitti:
Tuskin halpenee enää ollenkaan. Ja hyvä niin.
Mitä hyvää siinä on?
Vierailija kirjoitti:
B kansa ostaa b leikattua.
c-leikattu on sitä parasta eli ruodotonta.
D-leikatussa on vain lohen rintapalat.
Ei varmaan ikinä enää.