Alkuillasta taas grilli kuumaksi
Kommentit (32)
Kuka syö jotain maggaraa, sehän on peräsuoleen tehtyä mössöä?
Freygaard Sashi Ribeye pihvit griliin illalla, seuraksi punaviinikastike, uudet perunat ja vihreää parsaa. Ju9maksi joku hyvä, täyteläinen punaviini. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Freygaard Sashi Ribeye pihvit griliin illalla, seuraksi punaviinikastike, uudet perunat ja vihreää parsaa. Ju9maksi joku hyvä, täyteläinen punaviini. Nam!
Uudet perunat!?? Miksi ette laita varhaisperunoita kun ovat nyt parhaimmillaan?
Vierailija kirjoitti:
Kuka syö jotain maggaraa, sehän on peräsuoleen tehtyä mössöä?
Ei kukaan. Ihan vaan biojätteeseen meneväks kauppoihin ne kymmenet eri makkaralajit tilataan
Vierailija kirjoitti:
Makkaraa!? Hyi että, meillä laitettiin kanat ja lihat marnoitumaan iltaa varten. Pari makkaraa ehkä tehdään lapsille.
Ei lapsille saa syöttää makkaraa kuin pienen palan viikossa. Syökää itse nitriitit ja antakaa kanat lapsille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Makkaraa!? Hyi että, meillä laitettiin kanat ja lihat marnoitumaan iltaa varten. Pari makkaraa ehkä tehdään lapsille.
Ei lapsille saa syöttää makkaraa kuin pienen palan viikossa. Syökää itse nitriitit ja antakaa kanat lapsille.
Ne on ärsyttäviä kaverin lapsia, niillä ei ole väliä. Meidän lapset syövät kanaa ja pihviä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Freygaard Sashi Ribeye pihvit griliin illalla, seuraksi punaviinikastike, uudet perunat ja vihreää parsaa. Ju9maksi joku hyvä, täyteläinen punaviini. Nam!
Uudet perunat!?? Miksi ette laita varhaisperunoita kun ovat nyt parhaimmillaan?
Varhaisperunat ovat mauttomia ja vetisiä. Odotan aina oikeita uusia perunoita, Siiklejä mieluiten.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Freygaard Sashi Ribeye pihvit griliin illalla, seuraksi punaviinikastike, uudet perunat ja vihreää parsaa. Ju9maksi joku hyvä, täyteläinen punaviini. Nam!
Uudet perunat!?? Miksi ette laita varhaisperunoita kun ovat nyt parhaimmillaan?
Heko heko.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Freygaard Sashi Ribeye pihvit griliin illalla, seuraksi punaviinikastike, uudet perunat ja vihreää parsaa. Ju9maksi joku hyvä, täyteläinen punaviini. Nam!
Uudet perunat!?? Miksi ette laita varhaisperunoita kun ovat nyt parhaimmillaan?
Varhaisperunat ovat mauttomia ja vetisiä. Odotan aina oikeita uusia perunoita, Siiklejä mieluiten.
Älä osta mitään halpa perunoita. Meillä ainakin on aina ollut maukkaita ja kiinteitä.
Haetaan perunat lähitilalta.
Grillaan jauhelihapihvejä joita syön paahtoleipäviipaleiden välissä!
Näitä serkkujeni luona kasarilla grillasimme tuhansia kesässä ja minulle aito hampurilainen on itsetehty jauhelihapihvit kevyesti grillissä paahdettujen paahtoleipäviipaleiden kanssa.
Lisäksi laitan kurkkua ja tomaattia hampurilaisiin, ruohosipulia!
Omiin jauhelihapihveihini tulee vain suolaa ja mausteita, runsaasti paprikamaustetta ja yleensä jotain grillisekoitusmaustetta.
Juuri olen alkamassa muotoilemaan noita jauhelihapihvejä kunhan tästä nousen🐣
PS. Nousinkin ja join ensin Coca- Colan (halusin korjata väärän tiedon, en ole noita jotka levittävät valheita ja väärää tietoa keskustelupalstoilla)
Ei oo hk sinisen voittanutta! Brassailkaa vaan te paremmat ihmiset, mutta miepä nautin pikkusen mustuneesta kyrsänpätkästä!
Vierailija kirjoitti:
Ei oo hk sinisen voittanutta! Brassailkaa vaan te paremmat ihmiset, mutta miepä nautin pikkusen mustuneesta kyrsänpätkästä!
Ruualla braissailu on kyllä todella väsynyttä. Tai no, ylipäätään kaikki brassailu
Vierailija kirjoitti:
Ei oo hk sinisen voittanutta! Brassailkaa vaan te paremmat ihmiset, mutta miepä nautin pikkusen mustuneesta kyrsänpätkästä!
Makkara on hyvää mutta HK:n sininen on yksinkertaisesti kammottavaa sekä maultaan että koostumukseltaan. Lisäksi muovikuoressa.
Eikö se suomalaisen grillaamisen perus ole kahden promillen känni. Vähintään ensimmäisen asteen palovammat ja jotain vähän palanutta syötävää. Parhaissa tapauksissa vaahtosammutin ja tilatut pitsat.
Vierailija kirjoitti:
Makkaraa!? Hyi että, meillä laitettiin kanat ja lihat marnoitumaan iltaa varten. Pari makkaraa ehkä tehdään lapsille.
Hyi helvetti, jotain marinadipaskaa.
Vierailija kirjoitti:
Grillaan jauhelihapihvejä joita syön paahtoleipäviipaleiden välissä!
Näitä serkkujeni luona kasarilla grillasimme tuhansia kesässä ja minulle aito hampurilainen on itsetehty jauhelihapihvit kevyesti grillissä paahdettujen paahtoleipäviipaleiden kanssa.
Lisäksi laitan kurkkua ja tomaattia hampurilaisiin, ruohosipulia!Omiin jauhelihapihveihini tulee vain suolaa ja mausteita, runsaasti paprikamaustetta ja yleensä jotain grillisekoitusmaustetta.
Juuri olen alkamassa muotoilemaan noita jauhelihapihvejä kunhan tästä nousen🐣
PS. Nousinkin ja join ensin Coca- Colan (halusin korjata väärän tiedon, en ole noita jotka levittävät valheita ja väärää tietoa keskustelupalstoilla)
Nam kuulostaa hyvältä. Alkoi tekemään mieli, pitäisköhän tehdä en ole vuosiin tehnyt jauhelihapihvejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Makkaraa!? Hyi että, meillä laitettiin kanat ja lihat marnoitumaan iltaa varten. Pari makkaraa ehkä tehdään lapsille.
Hyi helvetti, jotain marinadipaskaa.
Taivaallista, miehen kehittelemät reseptit.
Makkaraa!? Hyi että, meillä laitettiin kanat ja lihat marnoitumaan iltaa varten. Pari makkaraa ehkä tehdään lapsille.