Perunamuusi ja muikut: suuri järkytys ulkomailla
FC lahden jalkapallopelissä tarjolla oli muusia ja muikkuja. Aiheutui kansainvälinen somekohu.
https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/b4613b53-6534-4386-a97c-ae71cbd6b…
Kommentit (25)
Tahallaan otettu mahdollisimman luotaantyöntävä kuva. Ei erotu edes selkeästi mistä kyse. Muuten tuskin olisi saanut moista vastaanottoa. Kohuahan näillä haetaan, ei muuta.
On taas jutunaiheet vähissä.
Mikä hitto muuten suomalaisia vaivaa kun ulkomaalaisille pitää aina tuputtaa väkisin jotain mämmiä ja mustaamakkaraa tai kylmiä eineskarjalanpiirakoita?
Työnnetäänkö Ruotsissa aine ensimmäisenä väkisin sursrömmingiä ja Islannissa mätää haita?
Eihän muikuissa ole mitään vikaa ja tuo 10€ hinta annoksesta pelissä ei ollut ihan mahoton.
Mitähän ne mahtavat ajatella meistä?
Tämähän se on taas jutun aiheena. Kansallinen ikuinen alemmuudentunne.
Niinpä! Lihamuki olis pitäny olla, kun kerran Lahesta kyse!
Vierailija kirjoitti:
On taas jutunaiheet vähissä.
Mikä hitto muuten suomalaisia vaivaa kun ulkomaalaisille pitää aina tuputtaa väkisin jotain mämmiä ja mustaamakkaraa tai kylmiä eineskarjalanpiirakoita?
Työnnetäänkö Ruotsissa aine ensimmäisenä väkisin sursrömmingiä ja Islannissa mätää haita?
Eihän muikuissa ole mitään vikaa ja tuo 10€ hinta annoksesta pelissä ei ollut ihan mahoton.
En ymmärrä teitä jotka kuvittelette että joku mustamakkara on sellaista mitä missään muualla ei syödä. Jopa mämmin tapaista on joissakin muissa maissa. Siitäkin moni ulkkis tykkää. Yksi jopa teki helsinkiläisen hotellin menun sen ympärille.
Jutussa urpo toimittaja syöttää kylmää mustaamakkaraa ilman puolukkahilloa sakemanneille ja sanoo että bite bite.
On noloa. Ihmellinen on tämä tuputtamisen kulttuuri.
Jos tarjotaan jotain maisteltavaksi, niin tarjottaisiin edes oikein ja asiallisilla höysteillä.
Ovat tottuneet roskaruokaan eivätkä ymmärrä ihmisen oikeasti tasokasta ruokaa.
Se olisi ne kalakukot jotka nyt olisivat paikalla. Ruistaikinasta kuori! Ennen tehtiin kinkkukin uunissa niin että se peitettiin ruistaikinalla - ei ollut mitään paistopusseja jättikinkuille... Tähän olisi nyt palaaminen... se ruiskuori oli sitten herkkua... ruisjauhot ovat melkein ilmaisia kaupassa... kukaan ei enää tee karjanpiirakoitakaan...
Karjalanpiirakoita munavoilla... NAM NAM... kuuluu ilmaisten ruokien sarjaan...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On taas jutunaiheet vähissä.
Mikä hitto muuten suomalaisia vaivaa kun ulkomaalaisille pitää aina tuputtaa väkisin jotain mämmiä ja mustaamakkaraa tai kylmiä eineskarjalanpiirakoita?
Työnnetäänkö Ruotsissa aine ensimmäisenä väkisin sursrömmingiä ja Islannissa mätää haita?
Eihän muikuissa ole mitään vikaa ja tuo 10€ hinta annoksesta pelissä ei ollut ihan mahoton.
En ymmärrä teitä jotka kuvittelette että joku mustamakkara on sellaista mitä missään muualla ei syödä. Jopa mämmin tapaista on joissakin muissa maissa. Siitäkin moni ulkkis tykkää. Yksi jopa teki helsinkiläisen hotellin menun sen ympärille.
No eihän verimakkara ole mikään vain suomalainen ihme.
Mutta pitääkö näitä samoja tuputtaa joka hiton tilaisuudessa?
Ja väärin tarjoiltuna tai heikkolaatuisena einesversiona?
Se oli tässä pointtini.
Taas oli toimittaja pistänyt omiaan kuten tavallista ja valinnut juttuun vain ne negatiiviset kommentit.
Ei tässä ollut mitään kohua eikä mitään poikkeavaa verrattuna muihinkaan tuon sivuston annoskommentointiin.
Juttu täysin tyhjästä.
Ja oikeasti, annos oli ihan suht. ok, ja pelituotteeksi asiallisesti hinnoiteltu. Kallis toki, mutta ei mikään sikakallis ryöstöhinta.
Eipä taida vastaavaa annosta kummempaa saada nykyisin missään torilla halvemmallakaan?
Klik klik-juttu sanoisin. Näitähän piisaa.
Vai niin. Semmoinen tarina.
Minun ulkomaalais syntyinen vaimo söi eka kerran paistettuja muikkuja ja perunamuusia ja piti siitä tosi paljon ja ostaa nykyään niitä itsekin kaupasta.
Iltalehti alkaa olla juttuinensa huonompi kuin seiska.
Juttu tyhjästä ja raflaava otsikko. Klik. Tätähän tämä on nykyisin.
Säälittävää.
Näillä sometoimittelijoilla ei ole mitään tekemistä oikeiden journalistien ja toimittajien kanssa.
Eikä näiden humppahömppäjuttujen sisältöä tai laatua taida valvoa kukaan toimituksissa?
Täytteeksi kelpaa mikä vaan p*ska kunhan se on vaan halpaa.
Laatu on kuin muovipussi-pirkka-riisipiirakalla kylmänä, ilman voita tai päällisiä. On se vaan herkkuva.???? Is it good? Do you like?
Finnish speciality?????
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On taas jutunaiheet vähissä.
Mikä hitto muuten suomalaisia vaivaa kun ulkomaalaisille pitää aina tuputtaa väkisin jotain mämmiä ja mustaamakkaraa tai kylmiä eineskarjalanpiirakoita?
Työnnetäänkö Ruotsissa aine ensimmäisenä väkisin sursrömmingiä ja Islannissa mätää haita?
Eihän muikuissa ole mitään vikaa ja tuo 10€ hinta annoksesta pelissä ei ollut ihan mahoton.
En ymmärrä teitä jotka kuvittelette että joku mustamakkara on sellaista mitä missään muualla ei syödä. Jopa mämmin tapaista on joissakin muissa maissa. Siitäkin moni ulkkis tykkää. Yksi jopa teki helsinkiläisen hotellin menun sen ympärille.
Verimakkara on peräisin Iso-Britanniasta, ja sitä syödään vähän joka puolella.
Mitä tulee frittimuikkuihin ja perunamuusin, en itse pidä annoksesta.
Paistetuista muikuista ja perunamuussista saisi sata kertaa paremman kuvan, tahallaan tuollainen kuva tosiaan laitettu. Ihan kuin olisi sisälmyksiä ripoteltu annoksen päälle. Oikeasti todella herkkuruokaa ovat.
Tulee mieleen juttu, missä suomalainen ei arvostanut ulkomailla hienon juhlaillallisen ruokaa, paistettuja ahvenia. Niin arkista ruokaa tarjosivat, sitä mitä hän syö aina kesämökillä.
Nam!