Miksi lihapiirakan väliin pitää laittaa lisää lihaa?
En ole oikein koskaan oppinut syömään lihapiirakkaa. Meillä ei kotona sellaisia syöty ja myöhemmin ryhdyin kasvissyöjäksi. Nykyään olen taas sekasyöjä.
Kerran ostin lihapiirakoita kotiin jostain ihmeen syytä ja mies sitten heti moittimaan kun en ostanut mitään sen "kanssa". Itse olin suunnitellut että syödään ketsupin ja perunasalaatin kanssa niitä. Mutta kävi ilmi että LIHApiirakan väliin olisi pitänyt hankkia nakkeja tms. siis lisää lihaa?
Mulla heittää nyt ihan yli ja pahasti. Miksi se on lihapiirakkaa jos se liha ei kelpaa? Eikö ois sama tehdä se piirakka ilman lihaa sitten?
Selittäkää tää tyhmälle. 
Kommentit (8)
lihapiirakka nakilla, kananmunalla... Meillä ei kyllä kotona niitä laiteta, mutta en ihmettele jos joku on tottunut laittamaan :)
Jokainen tavallaan, jookos?
Tunge sä sinne sitä perunasalaattia, ketsuppia, vaikka kurkkua ja omenaa.
tää terveysintoilija söi juuri äsken kaks lihistä nakeilla. Se on vaan niin hyvää! Sitä riisijauhelihamössä on niin vähänkin siellä sisällä. Tää on mun pahe, jota on pakko saada toteuttaa muutaman kuukauden välein =)
En ole oikein koskaan oppinut syömään lihapiirakkaa. Meillä ei kotona sellaisia syöty ja myöhemmin ryhdyin kasvissyöjäksi. Nykyään olen taas sekasyöjä.
Kerran ostin lihapiirakoita kotiin jostain ihmeen syytä ja mies sitten heti moittimaan kun en ostanut mitään sen "kanssa". Itse olin suunnitellut että syödään ketsupin ja perunasalaatin kanssa niitä. Mutta kävi ilmi että LIHApiirakan väliin olisi pitänyt hankkia nakkeja tms. siis lisää lihaa?
Mulla heittää nyt ihan yli ja pahasti. Miksi se on lihapiirakkaa jos se liha ei kelpaa? Eikö ois sama tehdä se piirakka ilman lihaa sitten?
Selittäkää tää tyhmälle.
niissa halvoissa tarjouspaskoissa mitään lihaa edes ole. Riisimössöä vaan...
Eihän siinä oo kuin pahimmillaan vain 1 % lihaa :)
Saarioinen
lihapitoisuus 4%
muut lihaan verrattavat ainekset 4%
Portti
lihapitoisuus 4%
muut lihaan verrattavat aineet 9%
HK Ruokatalo
(valmistaja: Piiraskartano)
lihapitoisuus 5,5%
Atria
(valmistaja: Liha ja Säilyke)
lihapitoisuus 8%
lörtsy. Siinä on kai jotain hilloa sisällä. Oikeaoppinen lihapiirakka on kuivaa ilman kastikkeitä: ketsuppi, sinappi, kurkkusalaatti, valkosipuli jne. Ne normaalit grillimausteet maun mukaan. Makua saa enemmän kun siihen yhdistyy nakkeja (1-4 kpl), ehkä paistettu kananmuna. Nam. Tätä ri ymmärrä jos tottunut soijanakkeja ja friteerattuja sipulirenkaita vain pitämään snagariruokana ja suurin osa naisista pitää epäterveellisen rasvaisena. Mutta tuolla satsilla saa miehen iskettyä ja antaa hyvän kuvan naisena, joka ymmärtää miehen sielunelämää.
ei kotona sellaisia syöty Eikö ois sama tehdä se piirakka ilman lihaa sitten? Selittäkää tää tyhmälle.
Ei tietenkään sellaisia kotona syödä, paitsi joskus ja vappuna. Ja tietysti sinne kuuluu työntää pari nakkia, eikän se lusikallinen jauhelihasoosia maistu missään paksun taikinakuoren alla. Ketsupin mä olen julistanut pannaan, mutta pistäköön sekaan kuka haluaa, sinappi ja kurkkusalaatti on ehdottomat lisukkeet. Ja kyllä munakin menee jos oikein nälkä on.
nyt