Lue keskustelun säännöt.
mistä johtui että simaan tuli liian vähän hiilihappoa?
Kommentit (2)
ennen siman lisäämistä ja suljit sitten korkin todella tiiviisti.siitä se happo syntyy,itse jätän tahallaan korkin raolleen,koska en halua simaani hiilihappoa :)
Mä oon aina ihmetellyt, miksi sitä sokeria pannaan sinne pohjalle! Tosin olen aina tehnyt niin, koska olen äidiltäni sen oppinut. Taas ihmettelin tätä tapaa simaa pullottaessani ja meinasi kysyä sitä äidiltäni, mutta unohdin.
Oppia ikä kaikki. Onneksi sentään jotkut perinteet pysyvät tiukassa, jotta saadaan simaan hiilihappoa. (Mä tein lapsena aina äidin kanssa simaa, joten olen monet simat pullottanut.)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ennen siman lisäämistä ja suljit sitten korkin todella tiiviisti.siitä se happo syntyy,itse jätän tahallaan korkin raolleen,koska en halua simaani hiilihappoa :)