Kahden Miselinin tähden ravintolassa menun hinta 230 euroa -- miksi tällainen sallitaan?
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4711143
Köyhän rienausta. Miksi tällainen sallitaan? Kyllä köyhänkin suu napsaa herkuille.
Kommentit (43)
mä oon saanut tuolla käyntiin kelalta ateriakorvausta
On taas avuttomia provoja heti aamusta.
Köyhä voi ottaa pikavippiä ja syödä. Rikashan se kuitenkin lopuksi maksaa sen kun ei maksa lainaa takaisin
Kyllä lapset taas itkuntuhruisin silmin ravintolan ikkunasta tihrustavat sisään. Siellä varmaan savulohtakin on tarjolla.
Ei noihin ravintoloihin kannata mennä syömään jos on nälkä. Nokare ruokaa ja tippa "kastiketta", sipulirengas tai salaatinlehti. Pippuri lautasen reunolla. Sen jälkeen voikin mennä pizzeriaan tai Heseen syömään että saa vatsan täyteen. Yliarvostettuja nuo michelin ravintolat.
Miksi markkinatalous sallitaan ap?
Lapset itkevät silmät turhruisina kun eivät saa maistelumenua ja siihen sommelierin matchaamaa viinipakettia.
Ei tuo ole vielä hinta eikä mitään, varsinkin jos on ruokahifistelijä.
Suhteellisuudentajua peliin: Joku sijoittaja maksaa lapsen tasoisesta taulutöherryksestä kymmeniä miljoonia, koska se on joidenkin kriitikoiden mielestä uberhienoa. (makuasioita nämä toki ovat)
Eräs sarjasyömärihän keksi että voi syödä ja juoda oikein kunnolla, ja kun laskun aika tulee, joko ottaa ritolat tai tyynesti toteaa röyhtäilyn säestämänä että ei oo rahhoo.
Ja touhu jatkuu vuosia.
Joku osti viskitynnyrin, josta maksoi miljoonia. Hänelle ostos oli tärkeä, minä pidän valtaosaa ihmisistä alkoholisteina.
Kuka arvostaa mitäkin.
Eihän sinne ole pakko mennä ja varsinkin jos haluaa hyvää ruokaa, niin eihän silloin varsin edes kannata mennä sinne, joku mummojen sininen lounashuone tarjoaa kymmeniä kertoja parempaa ruokaa. Onhan nyt esim. erään suomalaiskokin lausunnoista paljastunut ettei hän osaa edes munaa paista ja liha jää aina raa'aksi.
Vierailija kirjoitti:
Ei noihin ravintoloihin kannata mennä syömään jos on nälkä. Nokare ruokaa ja tippa "kastiketta", sipulirengas tai salaatinlehti. Pippuri lautasen reunolla. Sen jälkeen voikin mennä pizzeriaan tai Heseen syömään että saa vatsan täyteen. Yliarvostettuja nuo michelin ravintolat.
Ei minulle kyllä koskaan ole nälkä jäänyt noiden jälkeen. Hitaasti kun syö niin vatsa tulee kylläiseksi vähän pienemmästäkin määrästä.
Vierailija kirjoitti:
Miksi markkinatalous sallitaan ap?
No siksi, että niillä joilla on rahaa, on mahdollisuus päästä niistä eroon ja pistää raha kiertoon.
Kyllä se lopulta koituu sinun eduksesi, valtio saa tuostakin annoshnnasta hyvin verotuloja, joilla maksetaan siten sinun toimeentulotuet ja muut tuet. Ole vaan kiitollinen.
Ei tuossa mitään väärää ole, kun sinulla on mahdollisuus ostaa vitosen keitto työttömien tai avustusjärjestöjen ruokaloussa. Sitten kun kaikkialla annos on michelin hinnassa, johon ihmisillä ei ole varaa, ei markkinatalous toimi. Tao jos kaikkialla hinta on vaikka tuon 5€.
Vierailija kirjoitti:
Ei noihin ravintoloihin kannata mennä syömään jos on nälkä. Nokare ruokaa ja tippa "kastiketta", sipulirengas tai salaatinlehti. Pippuri lautasen reunolla. Sen jälkeen voikin mennä pizzeriaan tai Heseen syömään että saa vatsan täyteen. Yliarvostettuja nuo michelin ravintolat.
Noissa syödään yleensä monta (tyyliin 7-12) ruokalajia. Oon muutaman kerran käynyt ja todellakin oli maha täynnä ja pitkään sen jälkeen. Enemmän tuo on mielestäni taidetta josta nautitaan, kuin mättöä jolla saada maha täyteen.
Ja kuka pakottaa menemään? Meille varattu pöytä lokakuulle ja emme malta odottaa. Hinnalla saa enemmänkin kuin ruokaa, elämyksen
Vierailija kirjoitti:
Ei noihin ravintoloihin kannata mennä syömään jos on nälkä. Nokare ruokaa ja tippa "kastiketta", sipulirengas tai salaatinlehti. Pippuri lautasen reunolla. Sen jälkeen voikin mennä pizzeriaan tai Heseen syömään että saa vatsan täyteen. Yliarvostettuja nuo michelin ravintolat.
Niin, fine dining ei ole niitä varten joille ruokailun ainoa funktio on mättää maha mahdollisimman täyteen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei noihin ravintoloihin kannata mennä syömään jos on nälkä. Nokare ruokaa ja tippa "kastiketta", sipulirengas tai salaatinlehti. Pippuri lautasen reunolla. Sen jälkeen voikin mennä pizzeriaan tai Heseen syömään että saa vatsan täyteen. Yliarvostettuja nuo michelin ravintolat.
Niin, fine dining ei ole niitä varten joille ruokailun ainoa funktio on mättää maha mahdollisimman täyteen.
No siis käytännössä tuolla käydään näyttäytymässä että mulla on varaa ja olen ruokahifistelijä ja kotiin päästyä tilataan pizzat tai jotain "iltapalaksi".
Fine dining kokit ei syö kotonaan arkiruokana fine diningiä.
Vierailija kirjoitti:
Ei noihin ravintoloihin kannata mennä syömään jos on nälkä. Nokare ruokaa ja tippa "kastiketta", sipulirengas tai salaatinlehti. Pippuri lautasen reunolla. Sen jälkeen voikin mennä pizzeriaan tai Heseen syömään että saa vatsan täyteen. Yliarvostettuja nuo michelin ravintolat.
Joo noissa tulee vain vihaseksi.
Jo on kallista. Entä mitäs se ruoka sitten maksaa?