Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mitä voisi tehdä pakastekatkaravuista?

Vierailija
20.02.2010 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on ehdoton lemppari meillä, Pirkan yrtti-tuorejuustopaketissa on mainio ohje.

Tod hyvää!

Vierailija
2/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

onko se teidän suosikki tämä:

Ainekset:

Katkarapupiirakka pirkan tapaan



Iso reseptikuva

1 ps (180 g) Pirkka-katkarapuja

1 pkt (400 g) Pirkka-piirakkataikinaa

200 g purjoa

2 rkl margariinia

2 keskikokoista tomaattia

1 rs (200 g) Pirkka Kevyt Italian yrtit - tuorejuustoa

1 tlk (2 dl) Pirkka-ruokakermaa, 10 % (vähälaktoosinen)

3 kookasta Pirkka-kananmunaa

1 dl hienonnettua tilliä

1/2 tl suolaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otin pieniä annoskokoisia uunivuokia ja tein siihen seuraavanlaisen sekoituksen:



- katkarapuja

- tonnikalaa

- tomaattisosetta

- oreganoa, pippuria, jotain muuta maustetta

- koskenlaskijaa

- mozzarellaa

- tilliä



Iskin mössön annosvuokiin ja uuniin niin että pinta ruskistui. Syötiin ciapatta-leivän kanssa, oli hyvää.

Vierailija
4/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalakeittoon kalan lisäksi, thairuokaa riisin kanssa yms.

Vierailija
5/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

minkälaisella reseptillä teet sen katkarapukastikkeen,jos viitsit kertoa:D

Vierailija
6/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja helppo kastikeohje.



1 prk creme bonjour

1 prk ruokakermaa



1-1 1/2 kalaliemikuutio



iso nippu tilliä silputtuna

valkosipulia murskattuna

Kuumenna kaikki ainekset, lisää tillisilppu viimeiseksi.



Valuta katkikset hyvin ennen kuin lisäät ne kastikkeeseen. Kuumenna vielä ihan pieni hetki niin, ettei katkikset jää kylmiksi mutta eivät myöskään sitkisty.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytyypä ottaa ylös ohje!

Vierailija
8/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuplaa tai triplaa annostus riippuen kuinka paljon syöjiä. Mulla saattaa joskus mennä toi annos kerralla ;-)



Tilliä pitää olla reilusti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut mun resepti on: 1.ruokakermaprk kattilaan. 2.siihen sekaan tilliä ja suolaa/kalaliemikuutio, hiukka ketsuppia. Sillä aikaa ne katkaravut huilaa kädenlämpöisessä vedessä (joko pussissa tai ilman) ja sit kun kiehahtaa, vähä jäähtyyn (pois levyltä!!) ja katkaravut sekaan. Eikä enää takas levylle ettei ne ravut ala kiehuun ja sitkisty.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi yhdeksän