Alkupala-apua, please!
Suunnitteilla ois tarjota reilulle 20 hengelle seuraavanlainen buffet-tarjoilu. Saisko kommentteja ja ennen kaikkea vinkkejä, mitä vielä tarjolle alkupalaksi? Mieluiten laittaisin jotain, minkä voi tehdä etukäteen.
Ruokailijoina on sekä lapsia että aikuisia, kyseisen listan ruuat on sovitettu heidän mieltymyksiinsä sopiviksi. Erikoisruokavaliot on tiedossa ja huomioitu (laktoosi-intoleranssi sekä pari kasvis-kalansyöjää).
Eli lista tulee tässä:
alkupalat
- valkosipulileipiä (vaalean leivän päällä valkosipulivoi, paistetaan juuri ennen tarjoilua)
- paistettu halloumi-juusto
- perussalaatti (salaatti, tomaatti, kurkku) sekä erikseen tarjoiltuna fetajuustoa, oliiveja ja sipulia sekä kastike (öljy-viinietikkakastike)
pääruoka
- paratiisin katkarapupata (sisältää katkarapujen lisäksi paprikaa, sipulia, tomaattia, kermaa, yrttejä)
- broilerigratiini (sisältää broileria, pekonia, herkkusieniä, sipulia, kermaa ja juustoa)
- keitetty riisi
- tomaatilla ja sinihomejuustolla täytetyt artisokanpohjat (tarjotaan lämpiminä)
jälkiruoka
- kakkukahvit (lapsille tietysti limua, kahvipöytään tulee tarjolle myös keksejä ja marjatorttua)
Mielipiteitä, kiitos!
Kommentit (4)
Mutta jättäisin pekonin pois, sillä en syö sianlihaa! Onko tulossa ihmisiä jotka eivät syö sikaa?
hyydytetyt mätikupposet tai joku terriini tyyppinen ole tarkka riisin kanssa pääruoassa, itse en laittaisi homejuustoa artisokkaan vaan vuohenjuustoa
Artisokka-ohje on moneen kertaan testattu ja tarjottu ja vieraiden suurta herkkua, joten en taida kuitenkaan vaihtaa juustoa :)
ap
vettä, Novellea, puna- ja valkoviiniä sekä lapsille maitoa.
ap
hyydytetyt mätikupposet tai joku terriini tyyppinen
ole tarkka riisin kanssa pääruoassa,
itse en laittaisi homejuustoa artisokkaan vaan vuohenjuustoa