Vinkkejä miten tehdä herkullisia sänpylöitä, sellaisia päältä rapeita ja sisältä pehmeitä?
Itse tekemistäni sänpylöistä tulee aina sellaisia koostumukselta pesusienimäisiä, eikä sellaisia hyviä. Mitä teen väärin?
Kommentit (9)
Teepä sämpylöitä sänpylöiden sijaan
Vierailija kirjoitti:
Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.
Jep joko uunin pohjalle vesiastia tai vedellä voitelu ennen paistoa.
Vierailija kirjoitti:
Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.
Sittenhän niistä tulee ihan löysiä ja vetisiä?
Ap
Vierailija kirjoitti:
Teepä sämpylöitä sänpylöiden sijaan
Älähän nyt, nimittäin sänpylöiden syönnin jälkeen on hyvä vaikka vähän junpata. Päällä voi olla junpperi tai golizipaita, jonpi kunpi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.
Sittenhän niistä tulee ihan löysiä ja vetisiä?
Ap
Oletko kokeillut? Voit vaikka googlettaa tätä niksiä niin saat vahvistusta ettei tää oo vauvapalstan trollausta :)
Ostan usein Lidlista esipaistettuja sämpylöitä, 6 kpl pussi. Kastelen sämpylöitä (vain hieman) sekunnin pari hitaastivirtaavan kraanan alla ja laitan pellille kiertoilmauuniin 180 asteeseen, 8-9 minuuttia. Rapeita ja kuohkeita, maksaakin vain runsas 10 senttiä per sämpylä.
Rapeuteen vaikuttaa ainakin se, että uuniin laitetaan vesiastia paiston ajaksi.