Mitä laittatte nachopeltiin?
Kommentit (14)
Nachot peltiin. Paistan jauhelihan, johon punasipulia, paprikaa, suolaa ja mustapippuria. Sekaan Santa Maria tacokastike. Kaadan nachojen päälle ja siihen viipaloidut kirsikkatomaatit, lisää paprikaa ja juustoraastetta. Uuniin kunnes juustoon tulee väriä.
Kaikkea muutakin tuohon voi laittaa. Jotkut käyttää jotain dippijuustoja ym, mutta itsellä inhottaa, jos mössöjä liikaa.
Esim jauhelihaa, sipulia, papuja, salsaa plus mausteet. Päälle juustokastike. Kun olen ottanut uunista pois, laitan vielä guacamolea ja smetanaa/cream freshiä
Jos tee katkaravuista niin laitan myös oliiveja.
Härkistä pannulla paistettuna ja tacomausteella maustettuna, vähän tomaattipyreetä ja valkosipulimurskaa joukkoon, nachot ja härkiä uuniin ja juustoa päälle, uunista tulleen päälle salsaa, jalapenoa, punasipuli, minitomaattia ja kaurakermaviiliä.
Nachoja pohjalle, päälle pannulla freesattua paprikaa ja sipulia, sitten paistettua texmex maustettua broileria. Pinnalle juustokastiketta ja -raastetta.
Tarjolle sitten vielä salsaa, guacamolea, smetanaa ja lisää juustokastiketta
Nachoja, tacomaustettua jauhelihaa tai kanaa paistettuna, salsakastiketta, jalopenoja -> uuniin, kun tulee uunista, päälle kuuma juustokastike (itse sulatettu kattilassa cheddarviipaleista), smetanaa ja quacamolea.
Vierailija kirjoitti:
Kaalea
Hoi sie! Osta hyvä mersuuu!
Nachoja, jauhelihaa tai kanaa paistettuna, maissia, salsakastiketta kerroksittain pellille, päälle juustoraastetta.
Tarjoiluun vihreää salaattia, punasipulia, jalopenoja, tomaatteja ja ranskankermaa sekä guacamolea.
Siis... nachot ja kastike samalle pellille sekaisin? Eikö ne nachot lötkisty? Miten tuo ruoka syödään? Haarukalla?
Joku vois kertoa parhaan reseptin, joka yhtäaikaa rapsakka, mutta mehevä.
Vierailija kirjoitti:
Siis... nachot ja kastike samalle pellille sekaisin? Eikö ne nachot lötkisty? Miten tuo ruoka syödään? Haarukalla?
No me vedellään haarukan kanssa. Osa lötkistyy ja osa on rapeita. Nannaa on. Lisään vielä kuuman nachokasan viereen kreikkalaista jugurttia. Ennen käytin creme fraichea, mutta hinnaltaan ja maultaan tuo kreikkajugu käy paremmin.
Vierailija kirjoitti:
Joku vois kertoa parhaan reseptin, joka yhtäaikaa rapsakka, mutta mehevä.
Paistan jauhelihan ja maustan tacomausteella. Joskus laitan kidneypapuja sekaan.
Pellille kerroksittain nachoja, soossia, cheddar juustokastiketta. Taas nachoja, soossia ja juustokastiketta. Päälle vielä nachoja hitusen ja tietty komeuden kruunaa juustoraaste.
Reseptivariaatioita on lukuisia. Tämä on ainakin perussimppeli.
Valmis nachokasa syödään salsan ja turkkijugun kanssa (melkein mikä vaan valkoinen hapan kastike käy esim creme faiche).
Jauhelihaa, sipulia, paprikaa. Tomaattisalsa tms. sekaan. Paljon mausteita. Annetaan pannulla hautua hyvin, että sipuli ja paprika pehmenee. Uuniin silleen että kastike keskelle, nachot sivuille, etteivät lötkisty. Uunista oton jälkeen Koskenlaskija juustoo päälle. Mättö syödään hienostelematta ja sotkuisesti kauhomalla kastike nachoilla suoraan suuhun.
En oo koskaan tehnyt mutta kiinnostaisi tehdä.