Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Panda hasselpähkinä valkosuklaa UUTUUS! Arvio: Täyttä kuraa!

Vierailija
22.01.2022 |

Oletteko jo maistaneet? Itse petyin. Hasselpähkinät ovat vain pieniä murusia ja kokonaisuus maistuu pelkältä sokerilta yöks.

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/panda-valkosuklaalevy-145g-suola-ha…

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pandan suklaissa on ollut jo pitkään yksi hyvä puoli: enää ei mene koko levyä yhdellä istumalla niin kuin ennen saattoi mennä se puolen kilon laivasuklaakin. Ja toinenkin: kun niitä joskus ostaa, niin aina löytyy kaapista suklaata leivontaan. On vaan tarkistettava, että ei ole päässyt vanhentumaan.

Vierailija
2/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pandan ainoa hyvä suklaa on tumma suklaa, muut liian makeita omaan makuun. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syökö joku tällaisia?

Vierailija
4/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkosuklaissa ole yleensäkään hirveästi kehumista.

Vierailija
5/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pandan kultainen crisp -suklaa oli parasta ikinä. 🥺 Miksköhän poistui..

Vierailija
6/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pandan kultainen crisp -suklaa oli parasta ikinä. 🥺 Miksköhän poistui..

Ja minttumuru!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkihan nuo maistuu paskalle.

Vierailija
8/11 |
22.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pandan suklaissa on ollut jo pitkään yksi hyvä puoli: enää ei mene koko levyä yhdellä istumalla niin kuin ennen saattoi mennä se puolen kilon laivasuklaakin. Ja toinenkin: kun niitä joskus ostaa, niin aina löytyy kaapista suklaata leivontaan. On vaan tarkistettava, että ei ole päässyt vanhentumaan.

Miksi se suklaa muuttuu maultaan syömäkelpoiseksi kun sen käyttää leipomiseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öööö

Vierailija
10/11 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pandan suklaissa on ollut jo pitkään yksi hyvä puoli: enää ei mene koko levyä yhdellä istumalla niin kuin ennen saattoi mennä se puolen kilon laivasuklaakin. Ja toinenkin: kun niitä joskus ostaa, niin aina löytyy kaapista suklaata leivontaan. On vaan tarkistettava, että ei ole päässyt vanhentumaan.

Miksi se suklaa muuttuu maultaan syömäkelpoiseksi kun sen käyttää leipomiseen?

Se sekoittuu mukavasti rasvaan, sokeriin, jauhoihin ja kananmuniin ynnä mausteisiin. Siinä on melkein sama, mitä suklaata siinä on, kunhan sitä ei ole ehditty syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun on vaikeaa pitää valkosuklaata suklaana. Eikä se olekaan.

Muistuttaa jotenkin muinaista Jekovit-ruokahalua lisäävää tuotetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kaksi