onko teillä hiiliteräspannu? Kertokaa kokemuksianne
Kovasti on mainostettu mutta onko oikeasti hyvä vai ruostuvaa romurautaa?
Kommentit (6)
Hyvä on, kunhan poltat sen kunnolla ennen käyttöä. Painava on kyllä, mutta oikealla käytöllä ikuinen.
Se on paras ostos. Muuta pannua et ikinä tarvi. Jos olet niin holtiton, että päästät sen ruostumaan, sekään ei haittaa, koska sen voi aina huoltaa uudelleen kuntoon.
Ei ole sellaisia olosuhteita olemassa, mitkä vaurioittaisi sen pysyvästi vaikka yrittäisit.
Ei ole hyvä. Heitän juuri omani roskiin.
Vaatii liikaa huoltoa ja on liian painava.
Koin käytössä hankalaksi ja etenkin miehen käytössä erittäin huono. On myös varottava ettei pannu kastu koska muuten tulee ruostetta.
Mies käyttää Tefalia ja minä Green pan niitä kalliimpia pannuja. Ne halvat on huonoja mutta ne kalliit on loistavia keraamisia pannuja.
Uusitaan kun on tarvista.
Mulla on kaksi hiiliteräspannua, wok-pannun kokoinen iso ja normaalin kokoinen.
Käytän paljon voita ja öljyä paistaessa, joten minulle nämä pannut sopii. Ovat kevyitä!
Valurautapannu on painava, sellainenkin löytyy.
Pesen kuumalla vedellä ja ulkopuolelta astianpesuaineella. Kuivaan tietenkin heti pesun jälkeen.
Säästyy rahaa, kun on loppuelämän pannut, eikä irtoa mitään teflonmyrkkyjä!
Niin kuumaksi ei teflonpannua saa kuumentaa, että olisi hyvä paistaa lihaa!
Ei enää ikinä teflonpannua!!
Kuinka monen paistokerran jälkeen rasvapoltatte hiiliteräspannua? Mitä öljyä käytätte rasvapolttamiseen tai mitä kannattaisi käyttää, ettei synny myrkyllisiä yhdisteitä rasvan paistuessa? Tämä on ehkä se suurin ongelma näissä, kun kasviöljyt kuumentaa savuamispisteeseen rasvapolttamisessa.
Onhan se hyvä, mutta jos huonot puolet haluat kuulla:
On raskas
Ainakin ensi alkuun ruoka tarttuu kiinni
Ruostuu, jos ei kuivata kun kastuu
Hyvänä puolena on ikuinen, eli kestää ja kestää ja kestää. Vaikka joutuisi kuuraamaan teräsvillalla, ei ole moksiskaan.