Syön vähärasvaisia tuotteita ja olen läski
Eli käytän paistettaessa teflon pannua, en käytä pannuun öljyä tai rasvaa paistettaessa, syön vähärasvaista jauhelihaa, kerma jota esim kiusaukseen käytän on vähärasvaista. En käytä öljyä enkä voita. Vain vähän margariiniä joskus leivälle. Pitäisikö siirtyä aitoihin tuotteisiin, ettei aina olisi nälkä?
Kommentit (15)
Mitä muuten napostele. Ilmeisesti paljon hiilihydraatteja.
Minäkin olin lievästi lihava kun söin kaiken vähärasvaisena. Nykyään valitsen ne ns. aidot tuotteet ja painan 20kg vähemmän.
Lisäksi jatkuva hiilarinpuputus veivaa nälkää ylös alas ja tulee syötyä pitkin päivää. Vähillä hiilareilla mutta runsailla rasvoilla tulee syötyä vain 2-3krt vuorokaudessa.
Papu & pähkinät peliin perunat kuorineen pilkottuna paistaen.
Ap keksikin jo itse syyn ylipainoonsa.
Vierailija kirjoitti:
Mitä muuten napostele. Ilmeisesti paljon hiilihydraatteja.
Karkkia ja sipsiä tulee viikonloppuisin syötyä. Viikolla en juuri napostele. ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä muuten napostele. Ilmeisesti paljon hiilihydraatteja.
Karkkia ja sipsiä tulee viikonloppuisin syötyä. Viikolla en juuri napostele. ap
Ei se viikonloppu poista napostelun haittoja.
Paistan valurautapannulla reilussa voissa ja muutenkin rasvaista lihaa. Eineksiä en käytä yhtään.
En mikään himoliikkuja ja normaalipaino koko ajan. Ikää +50v
Sinun pitää ruoat mitkä tekevät sinut kylläiseksi mahdollisimman pienillä kaloreilla. Itselläni (halkaistu) pakastepizza omilla täytteillä vie parhaiten nälän suhteessa aterian kalorimäärään.
Syöt joko liikaa, tai liikaa sokeria ja hiilihydraatteja ja kulutusta on liian vähän. Itse en välttele rasvoja mutta sokeria kylläkin ja liikun kohtuullisesti, tuntuu toimivan itselläni painon suhteen.
Todennäköisesti syöt ihan liian isoja annoksia kulutukseesi nähden. Pienennä annoskokoa. Rasvan vältteleminen ei oikeastaan auta jos muutoin ruokavalio on retuperällä.
Lisää kasvisten ja salaatin määrää lautasella ja vastaavasti vähennä pääruuan määrää.
Napostellessa tulee helposti syöneeksi satoja kilokaloreita ylimääräistä höttöä. Vähennä naposteluakin.
Ylipainoiset ihmiset yleensä syövät todella suuria annoksia. Siis todella suuria. Ehkä siinä on syy? Ja herkuttelussa?
Sama vika kuin ap.lla. Yleensä syön esim. lounaaksi/päivälliseksi broilerin fileepihvin/savustetun lohenpalan ja salaattia. Annoskokoni eivät ole suuria ja itseasiassa kaloritkin pysyvät päivittäin 1200 -1500kcal välillä. Lasken kalorit aina, kun voin, ainoastaan joku satunnainen ravintolassa syöminen/reissussa oleminen on poikkeus. Paino vain on ja pysyy ylipainon puolella.
Vierailija kirjoitti:
Sama vika kuin ap.lla. Yleensä syön esim. lounaaksi/päivälliseksi broilerin fileepihvin/savustetun lohenpalan ja salaattia. Annoskokoni eivät ole suuria ja itseasiassa kaloritkin pysyvät päivittäin 1200 -1500kcal välillä. Lasken kalorit aina, kun voin, ainoastaan joku satunnainen ravintolassa syöminen/reissussa oleminen on poikkeus. Paino vain on ja pysyy ylipainon puolella.
Olisko syytä muuttaa jotain syömisissä?
Ei se rasva ole se suuri lihottaja, vaan hiilarit (sokerit, vehnä, peruna)
Se voi olla se että syöt liikaa,kyllä pelkillä rehuillakin saa painon nousuun.Tai sitten sulla on geenit,jotka helpottavat painon saamista.