Viilin teko Saksassa
Tämä ei ole vitsi! Siis: vuosia Suomessa käydessäni, lomalla, toin yhden viilin tullessani tänne Saksaan. Yhdestä viilistä tein kolmeen purkkiin uuden viilin punaisen maidon avulla. Poikani söi yhden ja minä yhden ja se kolmas jaettiin taas kolmeen osaan, joista tuli taas maidon kanssa ne kolme viiliä joista poikani söi yhden ja minä yhden ja taas se kolmas... ja niin edelleen. Parhaimmillaan minulla oli kotiviilituotanto 3-4 kuukautta toiminnassa, ennenkuin ”vesittyi” mutta sitten taas minä tai joku muu oltiin Suomessa.
Nyt ei saa tuoda nesteitä kuin sen hyvin pienen määrän lentokoneessa. Muutamaan vuoteen en edes ole kaivannut viiliä mutta nyt se tuntuisi taas hyvältä idealta. Saksassa ei tunneta viilejä - tai ainakaan minä en ole kuullut vaikka olen kysellyt. Kertokaa minulle mitä teen!
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Voit pursottaa ne punaiset maidot hiivavittuusi niin siellä ne kypsyvät viiliksi. Poikasi voi ne sieltä sitten suoraan latkia suuhunsa.
Tuliko parempi mieli kun nyt heti aamusta sait rumia sanoja tänne laittaa?
Voi ihmisten tyhmyyttä!
Osta Dickmilchiä ja tee siitä viiliä.
- toinen Saksassa asuva
Hei olen todella pettynyt siihen, ettei yhtään ideaa ole ilmestynyt!