Miksi sipsidipin täytyy olla jääkaapissa 20 minuuttia ennen tarjoilua?
Entä mitä tapahtuu jos se on siellä 10min, tai 30min?
Kommentit (18)
Maut imeytyvät kermaviiliin paremmin.
Se maustuu. Ihan kuten monet ruuatkin maistuvat paremmilta kun saavat vähän aikaa tekeytyä eikä niitä syödä heti suoraan uunista.
Paremmalta maistuu, jos saa olla maustumassa jääkaapissa yön yli. Se 20 minuuttia on oikeasti todella vähän aikaa.
Vierailija kirjoitti:
Se maustuu. Ihan kuten monet ruuatkin maistuvat paremmilta kun saavat vähän aikaa tekeytyä eikä niitä syödä heti suoraan uunista.
Ja näin. Se takia kylmässä, eträ jos sä seisotat sitä kermaviiliö vaikka kesäkuumalla turhaan siinä pyödällä voi kalsarisi olla pian ruskeassa dipissä.
No ne kuivatut sipulin ja kasvisten yms. palaset turpoaa ja maku tulee esiin.
Minusta se dippi maistuu paremmalta heti ilman odottelua.
Siinä testataan teidän kiviaikavarpaiden tahdon voimaa
Fatphobiaa, sinusta yritetään tehdä väkisin anorektikkoa kun et saa lapioida dippiä suoraan kitusiin.
Maku on jauheena ja pikku hiukkasten pitää sulaa ja turvota sinne kermaviiliin. Tämä kestää tasan 20min. Ovat laboratoriossa mitanneet.
Hetken aikalisä, jotta harkitsisit uudelleen sellaisen passkan kuin sipsien syömistä
En tiedä. Itse käytän dippipohjana Alpro Naturalia ja se on parempaa heti syötynä kuin jos jättäisi sen odottamaan jääkaappiin
Dippailuun tarkoitettuja, maustettuja kermaviilejä saa nykyään jo valmiina.
Uusavuttomille varmaan tarkoitettu.
Kokeile ja maista. Tee kaksi dippiä ja testaa miten maku eroaa.
Miten toi jauhe pitää sekoittaa kermaviiliin? Jääkaapissa ja monta minuuttia sekoitetaan?
Räjähdys?