Millä korvata maitojauhe?
Olisi tarkoitus leipoa kakkua, jonka ohjeessa lukee ½ dl maitojauhetta. Sitä ei kaapissa ole, enkä haluaisi tätä yhtä leipomista varten hankkia. Tiedättekö millä sen voisi korvata?
Kommentit (13)
Tuleeko se taikinaan pelkkänä jauheena, vai sekoitetaanko veteen?
Vierailija kirjoitti:
Riippuu ohjeesta, jos on esimerkiksi lisäksi vettä, voisi arvella että maidolla saisi korvattua.
Tulee täytteeseen jossa lisäksi puol litraa maitoa, jauhoja, sokeria ja voita.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Tuleeko se taikinaan pelkkänä jauheena, vai sekoitetaanko veteen?
Jauheena
Viitsitkö laittaa ohjeen niin katsotaan
vesi tai maito sillä nestemäärällä mikä ohjeessa mainittu.
Ohje on siis:
puol litraa maitoa
1,25 dl sokeria
Puol dl jauhoja
Puol dl maitojauhetta
20g voita
Sekotetaan ja keitetään kasaan.
Vierailija kirjoitti:
Ohje on siis:
puol litraa maitoa
1,25 dl sokeria
Puol dl jauhoja
Puol dl maitojauhetta
20g voita
Sekotetaan ja keitetään kasaan.
Ehkäpä noin ruokalusikallinen perunajauhoja sekoitettuna pieneen maitotilkkaan ennen seokseen lisäämistä.
Miksi laitettaisiin sekä maitoa että maitojauhetta?
Vierailija kirjoitti:
Miksi laitettaisiin sekä maitoa että maitojauhetta?
En tiedä, ohjeessa lukee, itselle täysin vieras ainesosa.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Miksi laitettaisiin sekä maitoa että maitojauhetta?
Siinä on varmaan ajatuksena viedä koostumusta hivenen kondensoidun maidon suuntaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi laitettaisiin sekä maitoa että maitojauhetta?
Siinä on varmaan ajatuksena viedä koostumusta hivenen kondensoidun maidon suuntaan.
Tai voisko kerman suuntaankin?
Riippuu ohjeesta, jos on esimerkiksi lisäksi vettä, voisi arvella että maidolla saisi korvattua.