Miten teet parsarisoton?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Alkon reseptillä tulee hyvää.
https://www.alko.fi/juoma-ruoka/resepti/parsarisotto
Tämä on tosiaan toimiva ja oikeaoppinen ohje.
Arla.fi ja parsarisotto, ajattelin kokeilla. Alkon reseptillä tein viimeksi, oli jotenkin "pistävän" makuista...
Vierailija kirjoitti:
Lempiruokaani <3
Leikkaan parsoista kuivat päät pois, tuoreet päät leikkaan myöhempään käyttöön. Kuumennan kattilassa oliiviöljyä, risottoriisiä, valkosipulia, heitän mukaan paloitellut parsat, lisään nestettä, mausteita ja joko valkoviinia tai etikkaa. Lopuksi heitän mukaan parsojen päät ja raastan parmesaania.
Ei etikkaa vaan viinietikkaa. Valkoviinietikka (ei balsamico) sopii melkeinpä kaikkeen ruokaan joka kaipaa happoa. Etikka on liian väkevää ja haisee pahalta.
Lempiruokaani <3
Leikkaan parsoista kuivat päät pois, tuoreet päät leikkaan myöhempään käyttöön. Kuumennan kattilassa oliiviöljyä, risottoriisiä, valkosipulia, heitän mukaan paloitellut parsat, lisään nestettä, mausteita ja joko valkoviinia tai etikkaa. Lopuksi heitän mukaan parsojen päät ja raastan parmesaania.