Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teet parsarisoton?

Vierailija
09.05.2021 |

?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lempiruokaani <3

Leikkaan parsoista kuivat päät pois, tuoreet päät leikkaan myöhempään käyttöön. Kuumennan kattilassa oliiviöljyä, risottoriisiä, valkosipulia, heitän mukaan paloitellut parsat, lisään nestettä, mausteita ja joko valkoviinia tai etikkaa. Lopuksi heitän mukaan parsojen päät ja raastan parmesaania. 

Vierailija
2/6 |
09.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkon reseptillä tulee hyvää.

https://www.alko.fi/juoma-ruoka/resepti/parsarisotto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Alkon reseptillä tulee hyvää.

https://www.alko.fi/juoma-ruoka/resepti/parsarisotto

Tämä on tosiaan toimiva ja oikeaoppinen ohje. 

Vierailija
4/6 |
09.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arla.fi ja parsarisotto, ajattelin kokeilla. Alkon reseptillä tein viimeksi, oli jotenkin "pistävän" makuista...

Vierailija
5/6 |
09.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

.

Vierailija
6/6 |
09.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lempiruokaani <3

Leikkaan parsoista kuivat päät pois, tuoreet päät leikkaan myöhempään käyttöön. Kuumennan kattilassa oliiviöljyä, risottoriisiä, valkosipulia, heitän mukaan paloitellut parsat, lisään nestettä, mausteita ja joko valkoviinia tai etikkaa. Lopuksi heitän mukaan parsojen päät ja raastan parmesaania. 

Ei etikkaa vaan viinietikkaa. Valkoviinietikka (ei balsamico) sopii melkeinpä kaikkeen ruokaan joka kaipaa happoa. Etikka on liian väkevää ja haisee pahalta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi viisi