Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naudan ulkopaistista tuli sitkeää. Maku ok mut koostumus syvältä.

Vierailija
07.05.2021 |

Miten jatkojalostaa? Ei viitsis roskiinkaan heittää.6

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudanliha pitää kypsentää miedolla lämmöllä 2-3 h. 150 celsius.

Vierailija
2/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistä uuniin muhimaan takas muutamaksi tunniksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paisteja kannattaa paistaa pitkään ja hartaasti!

Palottele liha mahdollisimman pieneksi silpuksi ja tee vaikka ruskea kastike ja hauduta paloja hiljalleen kiehuvassa Kastikkeessa. Varo ettei kastike pala pohjaan.

Syö vaikka seuraavana päivänä

Vierailija
4/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lykkäänkö vielä takaisin uuniin. Biitti 900g ja lämmitin uunin 150 ja kun laitoin uuniin alensin 125. Folioon käärittynä. Mittari näytti 65c kun otin ulos.

Vierailija
5/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisit laittanut nuorta välilihaa.

Vierailija
6/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää ei oo oikea palsta sulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sous vide-laitteella saa kengänpohjastakin mureaa. Suosittelen!

Vierailija
8/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lykkäänkö vielä takaisin uuniin. Biitti 900g ja lämmitin uunin 150 ja kun laitoin uuniin alensin 125. Folioon käärittynä. Mittari näytti 65c kun otin ulos.

Jos sitkeästä lihasta haluaa mureaa niin joku 8-10 tuntia lienee sopiva kypsytysaika. Ihan oikeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä myös kuutioisin tuon palan, tekisin ruskeakastikkeen laittasin koko höskän pataan ja uuniin 2-3 tuntia 120-150 asteessa. Eiköhän mureudu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kahdeksan