Mitä löytyi broilerin jauhelihasta?
Valkoisia, ohuita "luiruja". Puolipehmeitä, ei siis kovia muttei pehmeitäkään. Ovatko jännettä? Voiko käyttää silti? 🤔
Kommentit (5)
Sidekudosta, kaikessa jauhelihassa on
Hyi hemmetti, kuka sitä haluaa syödä... Yäk
Kyllähän sinne jauhenlihaan kaikki mahdollinen tungetaan.
Porukka selittää jostain että koko eläin kuuluukin käyttää ja se on luonnollista esi-isiemme hengessä. No ei ne inuiititkaan niitä sulenpätkiä ja jänteitä syöneet, ei ne niin tyhmiä olleet. Niistä tehtiin kortsuja ja pulkannaruja.
Vierailija kirjoitti:
Kyllähän sinne jauhenlihaan kaikki mahdollinen tungetaan.
Porukka selittää jostain että koko eläin kuuluukin käyttää ja se on luonnollista esi-isiemme hengessä. No ei ne inuiititkaan niitä sulenpätkiä ja jänteitä syöneet, ei ne niin tyhmiä olleet. Niistä tehtiin kortsuja ja pulkannaruja.
Ite syön mielellään. Edullista kollageenia. Ei tarvi ostaa luontaistuotekaupoista kalliilla hinnalla pikkupurkissa samaa tavaraa.
Itselläni oli luunpaloja joskus ja en ole sen jälkeen ostanut. Muutenkaan en tykännyt koko jauhelihasta