Avaamaton feta 13.1. Mennyt vanhaksi. Maku hyvä. Voiko käyttää uuniruokaan
Kommentit (33)
Kyllä luultavasti, jos kuumentaa kunnolla.
Mä käyttäisin, varsinkin, kun menee uuniin.
Fetasta ei hevin maista vaikka olisi pilallakin.
Jossain lehtijutussa luki et ei sais käyttää viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen siks aloin epäillä ku aloin googlettaan. Eli et feta pilaantuis heti. Mut maku oli hyvä ni laitoin ja aloin jälkikäteen googlettamaan...
"Pehmeät juustot, kuten esimerkiksi feta ja briejuusto, kantavat herkästi bakteereja. Juustoissa voi esiintyä muun muassa listeria -bakteeria." MTV-uutiset
Listeriabakteeri kuolee kuumennettaessa 72 asteeseen. Terveyskirjasto.
Minuutin haku antoi nämä tiedot.
Vierailija kirjoitti:
Jossain lehtijutussa luki et ei sais käyttää viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen siks aloin epäillä ku aloin googlettaan. Eli et feta pilaantuis heti. Mut maku oli hyvä ni laitoin ja aloin jälkikäteen googlettamaan...
Ei se heti pilaannu, mutta vähän kyllä epäilyttää, että 2kk sitten jo mennyt vanhaksi. No syönnin jälkeen sitten jonkun tovin päästä tiedät oliko pilalla vai ei.
Avaamaton ..kylmässä ja SUOLAliemessä. Käyttäisin jos maku hyvä.
Vierailija kirjoitti:
🤮 en todellakaan käyttäisi
Viimeks tein lättyjä 3vk vanhasta kermaviilistä ja hyviä tulieikä kellekkään oireita. Siks uskalsin koittaa.
Ihmisessä on vielä sen verran eläintä jäljellä, että pystyy haistamaan tai maistamaan pilaantuneen ruoan. Jos haisee ok ja jos vielä hieman maistat sitä, eikä maistu oudolle, niin käytä vaan.
Vierailija kirjoitti:
"Pehmeät juustot, kuten esimerkiksi feta ja briejuusto, kantavat herkästi bakteereja. Juustoissa voi esiintyä muun muassa listeria -bakteeria." MTV-uutiset
Listeriabakteeri kuolee kuumennettaessa 72 asteeseen. Terveyskirjasto.
Minuutin haku antoi nämä tiedot.
No just tän takia trin tän jutun. Eli pilaantuu mut listeria täs nyt katoaa (paits et maistoin ennen uunia) mut entä muut pöpöt
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
🤮 en todellakaan käyttäisi
Viimeks tein lättyjä 3vk vanhasta kermaviilistä ja hyviä tulieikä kellekkään oireita. Siks uskalsin koittaa.
3vk vähän eri kuin 8vk, mutta omapa mahasi joka menee sekaisin jos on mennäkseen.
Mikä idea on tehdä ensin ruoka ja kysyä vasta sitten voiko ko. tuotetta käyttää.... Äly hoi....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
🤮 en todellakaan käyttäisi
Viimeks tein lättyjä 3vk vanhasta kermaviilistä ja hyviä tulieikä kellekkään oireita. Siks uskalsin koittaa.
Joskus mietin onko täällä kaikki pelkkiä trolleja. Kolme viikkoa vanha kermaviili ei ole sama kuin kolme kuukautta vanha feta. Kamoon, mammat nyt oikeesti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"Pehmeät juustot, kuten esimerkiksi feta ja briejuusto, kantavat herkästi bakteereja. Juustoissa voi esiintyä muun muassa listeria -bakteeria." MTV-uutiset
Listeriabakteeri kuolee kuumennettaessa 72 asteeseen. Terveyskirjasto.
Minuutin haku antoi nämä tiedot.
No just tän takia trin tän jutun. Eli pilaantuu mut listeria täs nyt katoaa (paits et maistoin ennen uunia) mut entä muut pöpöt
Et ole ikinä opetellut hakukoneen käyttöä? Kokeile, ei se niin vaikeaa ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
🤮 en todellakaan käyttäisi
Viimeks tein lättyjä 3vk vanhasta kermaviilistä ja hyviä tulieikä kellekkään oireita. Siks uskalsin koittaa.
Joskus mietin onko täällä kaikki pelkkiä trolleja. Kolme viikkoa vanha kermaviili ei ole sama kuin kolme kuukautta vanha feta. Kamoon, mammat nyt oikeesti.
Ai nyt onkin jo huhtikuu? Äkkiäpä meni tuo maaliskuu ohi, kun aamulla vasta oli maaliskuu puolivälissä :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"Pehmeät juustot, kuten esimerkiksi feta ja briejuusto, kantavat herkästi bakteereja. Juustoissa voi esiintyä muun muassa listeria -bakteeria." MTV-uutiset
Listeriabakteeri kuolee kuumennettaessa 72 asteeseen. Terveyskirjasto.
Minuutin haku antoi nämä tiedot.
No just tän takia trin tän jutun. Eli pilaantuu mut listeria täs nyt katoaa (paits et maistoin ennen uunia) mut entä muut pöpöt
Et ole ikinä opetellut hakukoneen käyttöä? Kokeile, ei se niin vaikeaa ole.
Googlettaminen tän epäilyn aiheutti. No listeria ainakin katoaa varmistui. Muuta ei googlella selvinny.
Suolaliemessä ollut feta ei ole pilalla! Himskatti tätä uuskontrollifriikkiyttä ja uusavuttomuutta, hyi.
Vierailija kirjoitti:
Mikä idea on tehdä ensin ruoka ja kysyä vasta sitten voiko ko. tuotetta käyttää.... Äly hoi....
Luulin et voi mut sit googletin kun sain ruuan uuniin...
Tosiaan maku ja ulkönäkö hyvät. Suolaliemessä paloja. Valion yrttifetasta kyse. Laitoin nyt tankoparsojen kanssa uuniin paahtumaan.