Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokia teette etäkoululaisille ja itsellenne kotikonttorille?

Vierailija
06.03.2021 |

Alkaa mielikuvitus loppua.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syödään usein vaan kevyt lounas, ja lämmin ruoka vasta illalla.

Eli se voi olla vain leipääkin. Mut pidän jääkaapissa ”lounasrouskuja” eli rasioita, joissa on valmiiksi kuorittuja ja paloiteltuja porkkanoita/lanttuja/muita juureksia ja omenaa tai appelsiina tai muuta, pähkönöitä, juustonpaloja tai raejuustoa, suolakurkkua tai kapriksia, jne. Nämä on käteviä jos on tosi kiire, koska näitä voi yleensä syödä myös työn lomassa, ihan hirveässä hätätilasa video päälläkin. Ja jos se ei tule syötyä lounaalla, sen voi syödä iltapalana.

Jos on aikaa, teen jotain kasviskeittoa tai tomaattikeittoa (molempia voi halutessaan tuhdistaa juustolla, matkaravuilla, savukalalla tai savulihalla, mutta ite harrastan papuja, herneitä ja linssejä).

Jos on jäljellä tähtietä eiliseltä, lämmitetään niitä.

Vierailija
2/3 |
06.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä ihan peruskotiruokaa. Joskus on tuhdimpi salaatti tai hyödynnetään puolivalmisteita.

Pääasiassa ruoka on tehty etukäteen mutta jokin kasvissosekeitto on helppo tehdä töiden ohessakin. Kuorii ja pilkkoo vain kasvikset kattilaan etukäteen ja käy laittamassa liedelle puolisen tuntia ennen lounasta. Sitten vain nopea soseutus ja maisto. Kala taas paistetaan juuri ennen syömistä, kun siinä ei mene kuin hetki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen vain kerran päivässä ruokaa eli töiden jälkeen. Teen siis samalle päivälle päivällisen sekä seuraavalle päivälle jonkun salaatin ja jonkun keiton. Aamiaista ja välipalaa kumpikin osaa ottaa itse jääkaapista. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi seitsemän