Maissijauhot?
Ostin kokeeksi pussillisen maissijauhoja, ja puurojen ystävänä tekaisin siitä puuron ohjeen mukaan. Samettinen pehmeä puuro - ja kauhean makuinen! Kuin muovia söisi ja jälkimaku on kitkerä.
Mitä siitä voisi tehdä, että olisi hyvää?
Kommentit (5)
Käytät sitä samoin kuin vehnäjauhoja ei se ole puuroa ehkä velli. Teet kastikkeen vaikka nakkikastikkeen.
Aika karkeaa se on kyllä vehnäjauhoksi, mutta täytyy kokeilla. Jotain ohjeita löytyy netistä, mutta jos ovat yhtä "hyviä" kuin se puuro-ohje, niin ei kiitos. Mahtaako tuo kitkeryys tulla läpi leivissä?
Itse käytän maissijauhoja lähinnä vain gluteenittomaan leipään ja siinäkin vain pienenä osana jauhoja juuri sen takia että en tykkää sen mausta mutta siinä se minusta on ok.
4 jatkaa siis voit toki käyttää tuon jauhon vaikka sämpylöihin, rieskaan tai mitä nyt ikinä tapaatkaan leipoa. Käytät tavallista ohjettasi ja vaihdat vaikka desin normijauhoistasi maissijauhoihin.
Meillä yksi lapsista syö kyllä maissijauhoihin tehtyä marjapuuroa. Eli itse olen keittänyt omenamehusta ja maissisuurimoista vispipuuron. Mutta yhtälailla voit koittaa keittää esim puolukasta ja maissijauhoista puuron ja vispata sen kylmänä halutessasi. Eli valitse voimakkaan makuinen mehu joka peittää maissin makua.
Siis maissijauhosta, ei puurosta. Puuro menee kun panee tarpeeksi hilloa päälle.