Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Löytyykö hyviä kokemuksia keittiöapulaisen/tiskarin keikkahommista vuokrafirman kautta?

Vierailija
15.02.2021 |

Huonoahan kuuluu paljon niin keittiötyöstä kuin vuokratyöstä mutta olisiko kenelläkään hyviä kokemuksia noista hommista? Löytyykö alalta paikkoja joissa apulaiseen/tiskariin suhtaudutaan asiallisesti ja ystävällisesti?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkiin pitäisi suhtautua ystävällisesti. Pitää kitkeä pois työyhteisöistä ihmiset, jotka eivät tajua, että kaikkien työpanos on arvokas.

Olen hyvästä yliopistosta valmistunut maisteri. Koulutusohjelmaani pääse alle 5% hakeneista. Teen tiskarin hommiin verrattavaa työtä oman työn ohella, koska pidän siitä. Uskomattoman ääliöitä työkavereita löytyy muutamia. Jos olisin pomo, antaisin varoituksen. Onneksi suurin osa asiallisia.

Vierailija
2/5 |
15.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä meillä on sujunut hommat ongelmitta. Minun puolestani ainakin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein neljä vuotta tuota työtä vuokrafirman kautta. Oli hyvä homma, 95% porukasta otti hyvin vastaan. Vain harvoja töykeitä ihmisiä tuli työpaikoilla vastaan. Tosin ensimmäisen vuoden jälkeen mulla alkoi olla vakiintuneet paikat joissa tein töitä, 4-5 ravintolaa. Yhteensä ehdin työskennellä 52 eri ravintolassa, pk-seudulla. Lähdin sitten opiskelemaan ja ravintolahommat jäi pikkuhiljaa. Parasta tuossa oli kun sai itse päättää työvuoronsa. Välillä paiskin töitä "niska limassa" ja sitten pidin viikon vapaata. 

Vierailija
4/5 |
15.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tein neljä vuotta tuota työtä vuokrafirman kautta. Oli hyvä homma, 95% porukasta otti hyvin vastaan. Vain harvoja töykeitä ihmisiä tuli työpaikoilla vastaan. Tosin ensimmäisen vuoden jälkeen mulla alkoi olla vakiintuneet paikat joissa tein töitä, 4-5 ravintolaa. Yhteensä ehdin työskennellä 52 eri ravintolassa, pk-seudulla. Lähdin sitten opiskelemaan ja ravintolahommat jäi pikkuhiljaa. Parasta tuossa oli kun sai itse päättää työvuoronsa. Välillä paiskin töitä "niska limassa" ja sitten pidin viikon vapaata. 

Missä firmassa olit?

Mä haluisin päästä tiskaamaan myös iltaisin ja viikonloppuisin :)

Vierailija
5/5 |
15.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikinä ei ole otettu huonosti missään yrityksessä vastaan päinvastoin. Se on ihan omasta työasenteesta kiinni se vastaanotto. Varsinkin se tiskarintyö on usein hyvinkin nopeatempoista ja eihän se nyt niin hauskaakaan aina ole, mutta kaikki me keittiöpuolen ihmiset ollaan sieltä tiskinurkasta se ura aloitettu. Tiedetään kyllä mitä se on. Vedät täysillä niin hyvin kuin osaat etkä lonni siellä, niin vastaanotto on varmasti mukava.