Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käytätkö koskaan valmisruokia varsinaisen ruoan pohjana?

Vierailija
27.01.2021 |

Mä tein tänään niin, että käytin keittopohjana kaupan valmista tomaatti-vuohenjuustokeittoa, johon lisäsin itse silputtuja vihreitä papuja, paistettua tofua ja maissia. Yksi ekstrapurkki tomaattimurskaa. Hyvää on :)

Laita omat parhaat ideasi! Olen myös "jatkanut" valmista sienikeittoa kermalla, lisäsienillä ja vähän eri mausteilla.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
27.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoittelen hedelmä pilttiä maustamattomaan rahkaan.

Vierailija
2/3 |
27.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niistä keitoista saa hyvän bolognesekastikkeen. Toimii myös pizzan kastikkeena. Italiapatoja jatkan usein jauhelihan lisäksi kasviksilla, pavuilla tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
27.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän. Makaronilaatikkoon, jonka olen ostanut punalappuisena jollain eurolla, paistan naudanjauhelihaa ja silputtua sipulia. En syö itse pastaa, joten miehelle laitan näin. Tomaatteja, salaattia yms. tarjolle myös, ihan terveellistä ruokaa.

Joskus ostan valmiin 'kala muusilla+kastike' -valmisruuan ja lisään esim. eiliseltä jääneet paistetut silakat vaan mukaan annokseen. Tuosta yhdestä riittää kahdelle lounaaksi.

Ja on muitakin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä seitsemän