Tuleeko makaronilaatikosta liian tönkköä jos maidon sijasta laittaa ruokakermaa? Unohdin ostaa maitoa, enkä millään
viitsit lähteä takaisin kauppaan.
Sanokaapa te kotikokit ja muut!
Kommentit (8)
Jos tulee, voit laittaa lisäksi vettä tai lihalientä.
Lantraat sitä niin että nestettä on riittävästi. Tietty jos ainekset jo kypsiä niin paistaa vain vähemmän aikaa, luulisi tulevan hyvää vähemmälläkin nestemäärällä? Ja vähemmillä munilla?
Miksi laitat maitoa ollenkaan? Lihaliemeen tehty makaroonilaatikko on paljon paremman makuista eikä sellaista ällöttävää hyytynyttä jankkia.
No, enpä tajunnut tota lantraamista. Niinpä teenkin. Vähän lihalientä ruokakerman sekaan. Kiitos kaikille!
Nim. aivot narikassa
Vierailija kirjoitti:
Miksi laitat maitoa ollenkaan? Lihaliemeen tehty makaroonilaatikko on paljon paremman makuista eikä sellaista ällöttävää hyytynyttä jankkia.
No, tämäkin totta!
ap
Joo, kokeile tosiaan pelkällä lihaliemellä. Uutta.
Kun minä teen lihamakaronilaatikon, siihen menee 10 dl kurria, 6 kananmunaa, sipulikuutioita, paprikaviipaleita, 700 grammaa vähärasvaista nautajauhelihaa, 500 grammaa täysjyvämakaronia ja tiettyjä mausteita kuten currya.
Kevytkermaa käytän kahvin kanssa ja saatan joskus lisätä sitä tehdessäni munakkaan tai hernekeittoa.
Sekoita kermaan hieman vettä kaveriksi. Tai käytä tilalla ihan vaan kasvislientä