Hunajasimaa ja Borssia.
Meinasin väsätä huomenna hunajasimaa ja rutkasti Borssia pakkaseen. Et silleen.
5 puolentoista litran limupulloo ja jokaiseen erikseen oma simansa, ettei mee koko satsi pilalle. Jos ikävästi sattuisi käymään.
Hunajaa, paljon rusinoita, sitruunatiivistettä ja vettä. Tekee vielä kunnon hapokasta. Säästää tosiaan virvotusjuomissa.
Borssin teen kun ei varaa sisäfileeseen, niin sentään bratwurstimakkaroista. On makua enemmän kun nakissa. Halpaa kaalia, punajuurta, sipulia,valkosipulia,timjamia,meiramia,musta-valko-masutepippuria,muutama laakerinlehti. Etikkaa. suolaa,sokeria. Toivottavasti ei oo tarpeen laittaa liemikuutiota.
JOskus oon surauttanu selleria,purjoa,sipulia,valkosipulia sileäksi massaksi ja siitä laittanu täydentää liemenmakua. Niin ja tietysti timjamit,meiramit päälle. On kumma jos ei tuu makua ilman liemikuutioo.
Aa..porkkana unohtu borssista. Sitä laitan eri muodoissa melkein kaikkiin soppiin jne. Tässä tapauksessa raastettuna.