Hypätään syvään päähän, kerro PARAS reseptisi lämpimille voileiville
Paahtoleivän on oltava sokerinen, jotkut sokeroivat paahtopintaa. Usein sanotaan että tomaattikastike saa pulputa tunteja, helppo uskoa. Joka laittaisi päälle oliivin ja tummaa kinkkua, miksipä ei mutta pelkästään juustolla tai parilla saa ihmeitä aikaan, ehkäpä koristemausteilla tai yrtinlehdellä ryyditettyinä. Poronliha tumman savuisena on tuttu klassikko, monniko on kokeillut savulohta ehkäpä smetanaan tai jopa kapristen kanssa?
Perusklassikoista kannattaa myös ottaa vaikutteita, tietyissä piireissä sipulia kuullotetaan ja karamellisoidaan useita kymmeniä minuutteja ennen kumoamista vaalealle leivälle jonka paahtuneet pinnat ovat oivallisia alustoja sulaville vuohenjuustonokareille.
Juustoraastetta voi keventää sekoittamalla kananmunaa.